Sexlegetøj

Lingeri

Apotek

Fetish

Mærker

Gå tilbage til sidste side

8 vare(r)

pr. side

Sorter følgende

8 vare(r)

pr. side

Sorter følgende

Glas Dildoer

Glas dildo - eksklusiv og fræk dildo

Glas dildoer kan være et rigtig godt alternativ hvis du allerede har en dildo som f.eks. er med et realitisk udseende eller i silikone. Glas dildoer kan være super frække og vi har en lækker serie med luksus glas dildoer fra blandt andet Icicles dildoer. Vi anbefaler især at du tager et kig på Icicles 5 dildo, som er en super flot glas dildo på 18,5 cm i længden og 3 cm i diameter. Vi anbefaler altid godt med glidecreme for størst nydelse. Er du i tvivl om hvilken dildo du skal vælge? Så anbefaler vi at du læser vores dildo guide hvor du kan læse alt om hvordan man kommer i gang med køb af dildo og hvorfor man skal vælge den ene dildo frem for den anden.

Udover glas dildoer fra Icicles kan vi også tilbyde dig en glas dildo fra Fifty Shades of Grey, der kan få dig til at føle at du bliver pirret ligesom i filmen. Den er udarbejdet i samarbejde med forfatteren E.L. James og kan give dig en nydelse som får fantasierne til at løbe løbsk. 

Giv glas dildoen den perfekte temperatur

Glas dildoer har mange egenskaber der minder om stål dildoer. Selvfølgelig er materialet forskelligt og giver forskellige sensationer ved brug. Men har du prøvet begge vil du også opleve at begge materialer føles meget ens. Glas dildoer bliver dog modsat ståldildoer ikke kolde og har ikke samme varme og kulde kapacitet. Dvs. de påvirkes ikke i lige så stor grad som andre dildoer af varme og/eller kulde. Så du kan opvarme eller nedkøle glas dildoen til den temperatur du ønsker til når du skal onanere med den. For den påvirkes ikke særlig let af kroppens temperatur mens du bruger den, så hvis du ikke vil have et koldt gys anbefaler vi at du lige opvarmer den i et vandbad inden brug. Hvis du til gengæld vil nyde en kold glas dildo kan du lægge den i køleskabet, så glasset stille kan blive nedkølet til den temperatur du vil have. 

Går umuligt i stykker

Derudover er dildoen lavet af glas typisk flottere end andre dildoer. Glas dildoen har en hårdere overfalde og det kan føles rart. Du vil opleve at du med en glas dildo bedre vil kunne påvirke dit G-punkt samt rette dildoen hen, hvor du føler du nyder det mest. Du skal ikke være bange for at glasdildoen vil gå i stykker, mens du bruger den, for den er lavet af meget stærkt hærdet glas materiale, der gør at det nærmest er umuligt for glas dildoen at gå i stykker. 

Hårdt materiale så glas dildoen rammer de helt rigtige steder

En glas dildo er lavet af noget meget hårdt materiale, så den kan ramme dit g-punkt og andre skønne steder i skeden, eller i anus, helt uden anstrengelser. En dildo er typisk fleksibel så den kan følge kroppens bevægelser, men en glas dildo kan give skønne stimuleringer med sit stive materiale.