Brevkassen Sexlegetøj Tips & tricks

Brevkassen: Hvilket sexlegetøj er det mest populære, vildeste og bedste til mænd?

banner winkwink brevkasse

I vores lille brevkasse og på kundeservice-mailen her how Winkwink får vi utrolig mange spørgsmål angående de mest populære, de vildeste og det bedste sexlegetøj til mænd. Det strækker sig også til om det virkelig kan passe at der kun findes sexlegetøj til kvinder? Svaret er selvfølgelig nej. Men der bliver ikke deste mindre spurgt.

Der bliver også spurgt ind til, hvilken slags eller hvilke typer sexlegetøj man bør købe som mand eller om sexlegetøj er forbehold kvinder? Igen må svaret være nej. Dette indlæg vil dog udgøre den mere dybdegående og grundige forklaring. De spørgsmål I i løbet af den sidste tid har stillet os er listet herunder:

Hvad er det bedste automatiske sexlegetøj til mænd?
Hvilket sexlegetøj er godt til mænd?
Hvad er det bedste sexlegetøj til mænd?
Findes der sexlegetøj til mænd?
Er sexlegetøj kun til kvinder?
Hvad er det mest populære sexlegetøj til mænd?
Hvad er det vildeste sexlegetøj til mænd?
Hvilket slags sexlegetøj køber man som mand?

Igen har vi sørget for at gruppere alle jeres spørgsmål. Eftersom alle ovenstående udgør en meget lignende gruppe af spørgsmål vil vi derfor i dette indlæg svarer samlet på dem alle. På den måde får i en nem og overskuelig guide og vi undgår dobbeltsvar.

NB: husk featured billede og fjern “*” i titlen + metabeskrivelse og meta titel samt gør links meget tydelige og gode at klikke videre på, evt. ved at gøre dem fed. + Husk Alt-tekst til billeder

Det bedste automatiske sexlegetøj til mænd

Når det kommer til automatisk sexlegetøj til mænd er der i virkeligheden kun 1 vinder – den hedder Autoblow 2 og er det eneste fuldautomatiske produkt til mænd. Med en Autoblow 2 behøver du ikke røre en finger – du kan blot sætte maskineriet i gang og så vente på den stærkeste orgasme du nogensinde vil få.

Historien bag

Autoblow er et produkt der er opstået som resultat af en crowdfunding kampagne på Indiegogo, ala dem du måske har hørt om på Kickstarter og lignende steder. Grunden til, at den blev så populær var, at den er den første reelle “Blowjob Maskine” på markedet.

Ideen kom fra amerikanske Brian Sloan, som synes det var synd, at der var så mange automatiske produkter til kvinder (sexmaskiner, wands, osv.) og ville lave et produkt til mænd. Mandeprodukter har i mange år haft et lidt blakket ry, men takket være produkter som dette, Fleshlight og Satisfyer For men er dette ved at ende.

Indiegogo kampagnen fik indsamlet over 6 gange så mange penge, som de egentligt skulle bruge og så blev Autoblow 2 en realitet.

Autoblow har revolutioneret Onani-produkts-branchen ved at være de første og eneste, som tilbyder en fuldautomatisk løsning, hvor “kæderne” eller “boldene” kører automatisk op og ned, så det rent faktisk føles som et blowjob / handjob. Noget som har været efterspurgt i lang tid.

Mange forskellige muligheder til mange forskellige mændVagina Sleeve size a

Autoblow har ligeledes store muligheder for personalisering. Den kan fås i 3 forskellige størrelser

Størrelse A – Til dig der ønsker det ekstra stramt og / eller har en mindre penis er denne ideel .
Størrelse B – Til dig der er som gennemsnittet – det er denne model vi sælger flest af og den passer til langt de fleste.
Størrelse C – Til dig som er over gennemsnittet.

Ligeledes fås Autoblow Sleeves i 2 versioner:

Et vagina sleeve og et blowjob sleeve. Der skulle altså være lidt for enhver smag når det kommer til variation af Autoblow-oplevelsen.

Hvad der er værd at notere er, at alle sleeves passer til alle modellerne af Autoblow 2. Hvis du finder ud af, at en størrelse B er mere dig, end den størrelse A du købte som standard, så kan du bare købe et sådan og skifte det ud med.

En af de store forskelle og forbedringer fra Autoblow 1 til Autoblow 2 er slitagen af de forskellige sleeves. På den gamle Autoblow 1 kunne kuglerne godt være lidt hårde ved sleevet, så de skulle skiftes ud ofte. På den nye model har de været lidt blidere, så du ikke skal skifte sleeve ofte.

Det mest populære sexlegetøj til mænd i 2018

De 3 mest populære produkter til mænd er præget af, at være meget billige, 2 af dem er onaniprodukter, mens det 3 er lidt frækkere – der er nemlig tale om en lille vibrerende buttplug.

NMC Pussy To-Go: Aggie

Helt specifikt er det Aggie modellen, som vi sælger flest af, Aggie er populær blandt alle, gamle som unge. Det er der en del grunde til: For det første var Aggie den første af sin slags på Winkwink, denne model har været tilgængelig siden Winkwinks fødsel for nogle år siden, der er derfor rigtig mange kunder, som kommer tilbage og køber den igen og igen. For det andet har Aggie en god størrelse til at tage med på farten, masturbatoren er kun 11 cm lang og små 5 cm i diameter, den er altså mulig at “gemme” hvorend du skulle have lyst. Slutteligt er Aggie populær, fordi det er et sindssygt godt produkt til en virkelig billig penge. Det er en onani-oplevelse, som du ikke finder bedre medmindre du betaler 4-500 kr. for en Fleshlight.

Generelt NMC laver de bedste discount masturbatorer på markedet, de er prisbillige, de er nemme at have med at gøre og så giver de en rigtig god oplevelse for brugeren.

Winkwink har et stort udvalg af Pussy to-go modeller fra NMC. Der er både brunetter, redheads, blondiner og en tre-pak med en blowjob, røv og pussy model.

You2Toys – Oxana’s Pussy and Ass Masturbator

Oxana’s Pussy and Ass Masturbator er den komplette onanioplevelse til mænd. Oxana giver, i kraft af sin vægt og størrelse, en følelse af, at have sex med en rigtig kvinde. Her er der mulighed for, at ligge ovenpå hende og støde igennem, som du ville med en rigtig kvinde. Dette er noget der tiltaler rigtig mange mænd. De forespørgsler der ofte kommer på ind går enten på, at det skal være A) Realistisk og B) prisbilligt – begge disse ting er noget som Oxana excellerer indenfor. Oxana modellen kommer med to huller, så ligemeget om man er til det ene eller det andet, skulle der være noget til enhver smag.

Oxana er et produkt af tyske Yo

u2Toys, som har været i branchen i mange år, gennem disse mange år har de til stadighed udviklet på deres produkter, således er de efterhånden blevet udviklet til maksimal stimuli og maksimal komfort.

Anal Drops vibrerende butt-plug

Anal Drops er en lille, vibrerende butt plug fra Anal Drops. Denne butt-plug er ideel som anal-introduktion, da den ikke er lang, bred eller på nogen måde farlig. Ligeledes er den så billig, at selvom man efterfølgende skulle finde ud af, at en buttplug ikke er noget for en, så kan man henlægge / give den væk med god samvittighed.

Anal Drops har en lang “spærre” i bunden af produktet, der er altså ingen fare for, at den bliver væk deroppe. Lige meget hvor vildt det går for sig.

Anal Drops er ligesom Oxana produceret af You2Toys.

Der er nogle ting, som er værd at tage med, når man begynder at “lege” med analsex.

Hygiejne

Mange mennesker bruger en anal-skyller inden de leger analt. Dette kan være en god ide ved decideret analsex, men ved brug af butt-plug er det som oftest ikke nødvendigt. Du kan dog med fordel benytte en rengørings-spray før og efter du har benyttet din nye butt-plug.

Glidecreme

Glidecreme er et must. Vi kan anbefale Eros Aqua 100 ml. som er “husets glidecreme”, det er en prisbillig glidecreme i en god størrelse. Glidecremen har en fornuftig “drøjhed” til en blid legetøjs-start – dvs. at skal I ud i decideret analsex, kan en mere drøj glidecreme være en god ide, men i dette tilfælde er en helt almindelig vandbaseret glidecreme fin.

Sexlegetøj er ikke kun til kvinder – der findes også godt sexlegetøj til mænd

Sexlegetøj til mænd har været stigmatiseret gennem mange år, folk ser bare lidt skævt til mænd, som benytter sexlegetøj, fordi de tror at de gør det fordi de ellers ikke kan “få noget”. Dette er bestemt ikke sandheden. Sandheden er, at mandlig masturbation er andet end bare fem ryk og en aflevering – du kan opleve orgasmer af meget forskellig styrke, hastighed og varighed. Mange mænd aner ikke hvad de går glip af, før de har prøvet mandligt sexlegetøj – og det bedste ved det er, det er ikke engang specielt dyrt.

Godt sexlegetøj til mænd kan deles ind i flere kategorier: Masturbatorer, prostatavibratorer, dukker, maskiner og mange flere. Nedenfor vil vi gennemgå nogle af de bedste i forskellige prisklasser, således der er lidt til enhver smag.

Prostatavibratorer

En prostatavibrator er noget, som mange heteroseksuelle mænd er lidt bange for – fordi der er noget, som skal op i numsen. Det er dog de færreste som, efter de har prøvet det, der har disse forbehold – her er nemlig mulighed for det, som kaldes en “håndfri” orgasme. Dvs. at du altså kan opnå orgasme uden at røre penis overhovedet, lyder det ikke godt?

Mangt et parforhold er gennem tiden blevet reddet af en prostatavibrator, da den for mange mænd tænder en ild i øjnene på dem og giver dem en øjet sexlyst. Der er flere, som har kontaktet Winkwinks kundeservice email med henvendelser om, at en prostatavibrator virkeligt har tændt op under lagnerne.

Masturbatorer

Masturbatorer er det mest gængse produkt til mænd – der er ikke noget der bliver solgt mere af end masturbatorer. De koster fra 69 kr og op til flere tusinde kr.

Blandt de bedste kan nævnes:

 • Fleshlight / Fleshjack (klassikeren)
 • Autoblow 2 (dyrest)
 • NMC Pussy to-go (billigst)
 • Satisfyer for Men (nyeste)

– Fleshlight er den som de fleste kender – en 20 år gammel amerikansk opfindelse. Den kommer i mange former og farver, alt lige fra Aliens til mandenumser – der skulle altså være noget for enhver smag.

– Autoblow er beskrevet i detaljer øverst i indlægget og er et ægte creme de la creme produkt.

– NMC Pussy to-go er beskrevet under bestsellers og her er virkeligt tale om “meget for pengene”

– Satisfyer for men er et helt nyt produkt, som vinder frem over det ganske land. Det er prismæssigt lige under Fleshlight, men brander sig også som et produkt af høj kvalitet

Fleshlight eva lovia 2

Eva Lovias Anal Fleshlight

Sexdukker

Er en pocket pussy ikke nok for dig, skal du prøve en sexdukke. Sexdukker giver lige et ekstra element af realisme, som en pocket pussy mangler. Der findes dukker i alle tænkelige størrelser og kvaliteter. Et mærke som er værd at fremhæve er dukkerne fra Pipedream – ønsker du en oplevelse ud over det sædvanlige er det en sådan du skal have fat i. Der er modeller formet som kvinder, med store, flotte former i både sort og hvid. Der er ligeledes mænd, der har så store manddomme, at danske mænd slet ikke kan være med.

Blandt de mest populære dukker kan nævnes Fuck Me Silly Sista og Fuck me Silly, Man!

Fuck Me Silly, Sista er den mest populære kvindemodel. Det er den primært fordi mange danske mænd har en drøm om, at være sammen med en kvinde af eksotisk herkomst. En kvinde med en stor fyldig bagdel og kæmpe bryster. Dette faciliterer Fuck Me Silly Sista perfekt. Der er nem adgang til alle huller, samt de store bryster giver mulighed for sex mellem brysterne.

Fuck me Silly, Man! Er den ultimative mandemodel – denne sidder på knæ og er klar til, at blive reddet. Der er ligeledes at hul bag i, hvis der skulle opstå en lyst til at give, frem for at modtage. Dukken er af en robust størrelse og vægt, således giver det en realistisk oplevelse.

fuck me silly sista er en sort sexdukke

Fuck Me Silly, Sista – en eksotisk, erotisk oplevelse

1 kommentar

 • Reply
  Claus
  4. december 2020 at 0:06

  Oxana pussy and ass er uden tvivl det allerbedste produkt der nogensinde er lavet for det er slet ikke til at fatte hvordan man kan lave en dukke og den så føles 100% som en ægte vagina og nej det er ikke bare noget jeg skriver det er en ægte og hvis du er i tvivl så køb den ligge den 10 min i brandvarmt vand så den os får den mennesklige kropsvarmen samt masser af glidecreme så den os er ægte våd ja så skal du være forberedt på at der er chanc for at du er færdig efter 1 min første gang du bolle den

 • Skriv en kommentar