Brevkassen Sexlegetøj Tips & tricks

Brevkassen: Hvordan køber jeg sexlegetøj hemmeligt og anonymt?

Winkwinks brevkasse2

Brevkassen svarer på spørgsmål fra jer kære læsere, i denne uge vil vi forklare hvordan du hemmeligt køber sexlegetøj, selv som hjemmeboende.

De spørgsmål vi har fået fra jer kære læsere har været følgende:

Hvordan køber jeg i hemmelighed sexlegetøj som hjemmeboende?
Hvordan køber jeg sexlegetøj uden mine forældre opdager det?
Kan man købe sexlegetøj hemmeligt?
Bliver man opdaget når man køber sexlegetøj?
Kan man købe sexlegetøj anonymt?
Hvordan køber man diskret og anonymiseret sexlegetøj og andre erotiske produkter hos jer?

Svarer på alle disse spørgsmål ligger sig heldigvis op af hinanden, hvorfor vi har besluttet at lave dette samlede indlæg, som gerne skulle besvare nogle af de spørgsmål for jer:

Sådan køber du, som hjemmeboende, hemmeligt sexlegetøj uden dine forældrer tori black LBopdager det

Dette er et rigtig fint spørgsmål, der er mange, som allerede i en tidelig alder opdager deres seksualitet og har brug for mere end “håndkraft” til at tilfredsstille den. Ligeledes er der mange, som flytter hjemmefra i en senere og senere alder. Det er dog altid svært, når det kommer til forældre og seksualitet er det dog altid lidt svært, det er ikke noget man har lyst til, at de skal blandes ind i. Derfor er det en god ide, at foretage købet anonymt og diskret – begge dele er noget vi hos Winkwink tager som en selvfølge og derfor kommer der en lille guide nedenfor til hvordan du som hjemmeboende bedst og mest anonymt kan handle anonymt.

Anonym bestilling af sexlegetøj

Lad være med, at bestille det fra “familie-computeren” i stuen – her er der risiko for at blive opdaget mens du er i gang og en fare for at bogmærket og dine oplysninger bliver gemt af browseren. Benyt derfor gerne din smartphone eller din tablet – du kan med fordel åbne det, der hedder en “inkognito fane” – dette gør at dine oplysninger ikke bliver gemt at browseren. Ligeledes kan folk ikke se, at du har været på hjemmesiden tidligere. Dette trick fungerer også fint i browseren på din eller din families PC.

Anonym levering af sexlegetøj

Pakkeshoppen er din bedste ven.

Hos Winkwink.dk leverer vi med GLS og GLS har pakkeshops over alt i det ganske land. Du kan selv vælge hvilken pakkeshop din pakke skal afhentes i. Dette er en stor fordel for dig, som ønsker at handle uden forældres indblanding, da notifikationen om pakkens ankomst kommer til dig og din telefon / email.

Pakkerne fra Winkwink.dk bliver altid leveret i en kedelig brun pakke med K.H. APS som afsender – der er altså ingen der bider mærke i din pakke – læs meget mere om anonym levering her.

Anonymt legetøj – hvad er godt?

Hvis du bor hjemme, er chancen at du gerne vil have, at dit legetøj skal opbevares i en skuffe, et skab eller et 3. sted, hvor dine forældres øjne ikke kommer snusende. Derfor kan legetøj af anonymt udseende og af en mindre størrelse godt være en fordel.

Anonymt sexlegetøj – til hende

Begynder

Til dig som aldrig har prøvet sexlegetøj før, kan en bullet vibrator / en lille klitoris vibrator være en rigtig god løsning. Den fylder nærmest intet og køber du den rigtige, kan du opleve dit liv blive sprængfyldt med orgasmer. Det gode ved en bullet er, at den kan gemmes i enhver håndtaske, skuffe eller skab. Det er, i al beskedenhed, det perfekte legetøj til hjemmeboende.

Let øvet 

Once you go “stimulator” you never go back.

Stimulatorer er stadig nye indenfor sexlegetøj. Dybest set virker de ved at de puster og suger, hvilket skaber et for for “vakkum” omkring klitoris. I korte træk er det den kraftigste orgasme, der kan købes for penge, da din klitoris bliver stimuleret på en måde der er helt anderledes end den du kender fra en vibrator som ovenstående. Stimulatorer har nu efterhånden fået nogle år på bagen og de er kommet ned i en størrelse, som er håndtaskevenlig – her kan specielt fremhæves Satisfyer Traveler og Womanizer Starlet, som begge har formået at gøre noget ekstraordinært ved størrelsen.

Ekspert

Par vibrator – det er egentligt ikke så meget, fordi parvibratoren er et ekspert produkt, men køber du den rigtige er der et utal af muligheder for anvendelse.
Den kan både bruges sammen med en partner under sex og alene, som onani-produkt. De kommer med alt fra Apps til fjernbetjeninger. De bliver lavet af nærmest alle firmaer i branchen og i alle prisklasser. Vi kan især anbefale We-Vibe, som er et firma de fleste efterhånden har hørt om, et lidt billigere alternativ er Partnertoys, som er et mærke under Satisfyer.

Anonymt sexlegetøj – til ham

Begynder

Pocketpussy – er du først ved at blive introduceret til sexlegetøj for mænd kan vi anbefale at starte ud med en pocket pussy, som er et mande-produkt i lommestørrelse. For dig, som ikke tidligere har prøvet en, vil du finde, at din onani-oplevelse ikke bliver det samme igen.

Som navnet antyder, er en pocket pussy et relativt småt produkt, så det er nemt at gemme væk fra nysgerrige øjne.

Her til venstre ses en 3-pak fra NMC, den indeholder både en mund, en røv og en vagina.

Let øvet

Her er det klart Fleshlight som regerer, Fleshlight er en “pocket pussy” i voksenstørrelse – dvs. at den er lidt større og lidt sværere at overs. Den koster også lidt mere end en regulær pocket pussy, men kan bruges igen og igen, til du nærmest slider den op. Fleshlight har også det, de kalder Fleshlight Girls serien, det er hvor de laver en afstøbning af pornostjerners ædlere dele, således kan du have “sex” med din yndlings-skuespillerinde.

Ift. at gemme produktet af vejen derhjemme kræver Fleshlight lidt mere plads. Det er dog en lidt mere anonym indpakning end de fleste pocketpussys, da den er hvid og uden logoer mv.

Til højre ses en af de mest populære modeller fra Fleshlight.

Ekspert

Til dig som kræver det ypperste er der kun en løsning – Autoblow 2. Det er et “hands-free set”, som gør alt arbejdet for dig. Der er altså ikke sparet på noget. Produktet har motorere og nogle “kugler” som kører rundt udenfor “sleevet”, hvor penis er indsat. Det er det ypperste indenfor mandeprodukter. Den fås med både anus, vagina og mundstykke, således at du kan få din foretrukne oplevelse hver gang.

Sådan køber du anonymt og diskret sexlegetøj

Helt konkret er der forskellige skridt du kan foretage, for at dit køb bliver så anonymt som muligt.

Inkognito-tilstand.

Dette er en funktion de fleste moderne browsers (internet-programmer) har. Dvs. at du kan trykke et sted og gå i inkognito tilstand.

Inkognito tilstand dækker over, at browseren ikke husker hvor du har været, den husker ikke dine indstillinger og den husker ikke dit kreditkort mv. Funktioner som ofte er slået til, når du køber i “normal” tilstand ( for at gøre det nemmere for dig).

Herunder er der en lille liste over hvordan du slår inkognito-tilstand til i forskellige browsers.

Chrome-LogoGoogle Chrome

Google Chrome har gjort det meget simpelt for dig, at gå i Inkognito-tilstand. Du klikker på de tre prikker i højre hjørne og vælger “nyt inkognito vindue”. Herefter hopper der et nyt vindue op, som ikke gemmer nogle af dine oplysninger.

FirefoxFirefox logo

Firefox er, ligesom Chrome, meget intuitivt når det kommer til Inkognito mode. De har i højre hjørne en burger-menu (tre vandrette striber ovenpå hinanden), hvor du kan vælge det der hedder “privat vindue”.

Explorer / Edge

Microsoft har valgt et helt tredje navn til deres private sessioner – dette hedder InPrivate. For det ikke skal være løgn, kræver dette også et du trykker på menuen i højre hjørne, på de tre horisontale prikker.

Safarisafari logo

Mac og Safari har valgt at gøre det nem og venligt for brugeren, at åbne et inkognito vindue – det hedder nemlig “privat browser” – dette tilgåes enten ved, at vælge arkiv og efterfølgende trykke på “Privat Browser”.

Levering af anonymt og diskret sexlegetøj.Diskretionspolitik fra Winkwink

Leveringen hos Winkwink foregår altid 100 % diskret og anonymt. Pakkerne bliver afsendt fra noget der hedder K.H. ApS, som er firmaet bag Winkwink. Det er derfor også det der står på vores kedelige brune papkasser. Du kan læse meget mere om anonym levering her.

Du kan ligeledes frit vælge mellem pakkeshop eller hjemmelevering – den eneste forskel er 10 små kr. i prisen. Der er forskellige meninger om hvad der er mest anonymt, på den ene side er der i hvert fald ikke nogen der studser over, at du får en pakke leveret derhjemme. På den anden side er det også meget smart, at kunne hente den hvor og hvornår du har lyst.

Begge dele bliver som udgangspunkt leveret dag-dag.

Sexlegetøj der er anonymt at se på

Mange af producenterne er blevet rigtig gode til at lave sexlegetøj, som er anonymt at kigge på. Det er således ikke noget man studser mere over, når man kigger på det. Herunder kommer lidt eksempler på noget der ikke skiller sig synderligt ud fra de andre, dagligdags ting du måtte have stående derhjemme.

Til hende:

The Dodil er en sjov, ny, stilet nyhed fra vores svenske naboer. Du kan nemlig forme og lege med den som du har lyst. Den kommer i en beholder, der til forveksling ligner en termokande. Den kommer i en flot, moderne farve som ikke er en man normalt forbinder med sexlegetøj.

The Dodil er en dildo du kan forme som du vil

Til ham

Fleshlight / Satisfyer for Men – Begge af de ovenstående er produkter der ikke ligner sexlegetøj. De ligner begge til forveksling en lidt stor lommelygte, hvilket også er sådan Fleshlight fik sit navn (Flashlight er engelsk for lommelygte). Det er to fremragende produkter, som begge to vil skabe glæde hos enhver mand.

Sådan foregår det 100% diskret og anonymiseret når du køber sexlegetøj

Når du handler hos Winkwink foregår det hele 100% diskret og anonymiseret. Dette er gjort fordi, der er mange som stadig forbinder sexlegetøj med et tabu.

Der er forskellige måder, hvorpå vi anonymiserer din pakke. Er det et enkelt stykke lingeri, putter vi det typisk i en kuvert, med et stykke papir rundt om, så nysgerrige sjæle ikke kan kigge igennem det.

Mellem størrelse produkter

Er det en lidt større ting – det kunne eksempelvis være en pocket pussy eller en vibrator, bliver det puttet i en lille / mellem æske. Denne er helt kedelig og brun og der er ikke nogen der kan se igennem. Vi sørger naturligvis for at putte en masse fyld i, så den ikke rasler og larmer på vejen med posten.

Produkter i stor størrelse

De helt store ting, som F.eks. XXL dildoer eller mindre sexdukker, bliver de sendt i en aflang kasse i størrelse Large. Disse er, ligesom de andre kasser, også helt brune.

Store Sexdukker / Sexmaskiner

Disse bliver typisk sendt videre til dig i den kasse som vi får dem i. Dette gøres fordi, specielt sexmaskiner, er en bestillingsvare, som vi ikke har kasser på lager til. Vi sørger dog for at strege ALT ud, som kunne indikere, at her er tale om sexlegetøj – således ligner kassen bare noget, som du har købt brugt et eller andet sted. Der kommer til at være lidt ekstra tape.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar