Anmeldelser bettina Sexlegetøj Tips & tricks

Sexlegetøjstester Betina

sexlegetøjstester bettina

Betina 28år

Hvorfor har du besluttet at blive sexlegetøjsanmelder?

Jeg er blevet sexlegtøjsanmelder fordi, jeg er en meget nysgerrig ung kvinde som er vild med at udforske og prøve grænser af indenfor den erotiske verden. Derfor fandt jeg glæden ved at bruge sexlegetøj mm.

Jeg er et åbent og ærligt menneske, der ikke følger skam over at fortælle om mine oplevelser med legetøj. Jeg er derfor frisk på at give andre potentielle kunder min ærlige mening.

Betinas produkt anmeldelser:

Palora Klassik Vibrator Æg:

Anmeldelse:

Palora Klassisk Vibrator Æg er i en lækker lille sort æske, som er godt beskyttet rundt om produktet. Denne lille lækkerhed har en længde på 8.7 cm og en bredde 3,4 cm. Du skal ikke tage fejl af dens størrelse, da den har en vibrator med hele 9 forskellige vibrationsmønstre. Palora deluxe love egg er genial da den har en trådløs fjernbetjening og ægget er genopladeligt. Der medfølger et lille kabel hvor ægget skal oplades, og den er nem at finde ud af.

Lækker kvalitet

Palora Klassisk Vibrator har en lækker kvalitet og skøn og røre ved, både fjernbetjening og ægget. Fjernbetjening er lille og diskret så du kan sagtens ha’ den i lommen uden der er andre som kan se det. Jeg kunne godt tænke mig at fjernbetjening kunne vibrerer som ægget, så ens partner kan mærke de vibrationer den giver den anden. Køber du dette æg vil du ikke fortryde det, da den er skøn til en hyggelig aften, en tur ude i samfundet eller en tur i badet da den også er vandtæt. Den er perfekt til lige hvad du ønsker af forkælelse til dig og din partner. Den er dog nok sjovest som par, så en anden end dig selv har styringen via fjernbetjeningen.

Jeg er hvert fald vild med denne Palora Klassisk Vibrator og jeg glæder mig til byen og restauranterne åbner igen, så jeg kan få min lille lækkerhed mere i brug og få røde kinder i smug.

Opsummering

Kvalitet på produktet: (4 stjerner) lækker kvalitet og skøn at røre ved.

Værdi for pengene: (3 stjerner) god pris når den er på tilbud.

Materiale: (4 stjerner) 100 % ftalatfri silikone, ABS-plast og vandtæt.

Vibrations styrke: (4 stjerner) den har hele 9 forskellige stærke vibrationsmønstre.

Lydniveau: (4 stjerner) med de stærke vibrators er det svært og gøre den helt lydløs.

Orgasme-garanti: (3 stjerner) da der er forskel på tiden på en kvindes orgasme. Men tanken om at have ægget i sig ude blandt andre og skjule det kan jo kilde de rigtige steder.

Brugervenlighed: (4 stjerner) den er smart da ægget kan slukkes fra fjernbetjeningen så den ikke skal tages ud for at slukke ægget. Nem at bruge.

Satisfyer Mono Flex Rabbit Vibrator

Anmeldelse:

Satisfyer Mono Flex Rabbit Vibrator har en størrelse på 21 x 3,7 cm på det bredeste sted og en Længde på 21 cm. En skønhed du bare må eje i din hemmelige kasse med sexlegetøj. Satisfyer kommer i en fin gennemsigtig indpaknings pose. Jeg fik pakket den ud og fik den opladet. Det tog selvfølgelig lidt tid at få den ladet op men så kan der jo gøres en masse forberedelser imens. Tænd nogle stearinlys, god musik i baggrunden og ja, lige hvad du kunne tænke dig imens den får noget strøm på.

Genial App

Satisfyer har også en app du kan hente ned til din mobil, og det er GENIALT! Det er ikke svært at få den koblet på til din mobil da appen fortæller dig hvordan du skal gøre. Der er virkelig mange muligheder for at lave din egen vibrator på den app. Det er bare med at komme i gang og lege med de forskellige vibrationer. Det kan tage lidt tid at finde ud af appen og hvordan du stiller på de forskellige vibrationer, men det skal nok komme når du har gjort det et par gange. Satisfyer har en flot farve min er en rosa og jeg er vild med farven og dens materiale. Den giver skønne orgasmer og det eneste minus ved den er at den hurtig får fnuller på sig. Det kan dog let komme væk ved at skylle den i vand inden der skal hygges. Jeg kan hvert fald varmt anbefale Satisfyer Mono Flex Rabbit Vibrator til at have i sit hjem! Den er både skøn at bruge alene eller sammen med sin partner.

Opsummering

Kvalitet på produktet: (4 stjerner) jeg er vild med kvaliteten, især fordi den har stærke vibrationer og er vandtæt.

Værdi for pengene: (4 stjerner) syntes du får meget for pengene da den både har en app til din mobil og den har opladeligt litium. Der medfølger et opladningskabel også.

Materiale: (3 stjerner) Den er lavet af Silikone den er Phathalatfri og vandtæt. Det eneste minus ved materialet er at den får hurtigt fnuller på sig, men som beskrevet tidligere kan det let skylles væk.

Vibrations styrke: (4 stjerner) 5 forudindstillede vibrationshastigheder på Satisfyeren men den har også uendelige hastigheder og vibrationsmønstre med brug af appen.

Lydniveau: (4 stjerner) lyden generer mig ikke da jeg er vild med dens vibrator.

Orgasme-garanti: (4 stjerner) den giver rigtig gode orgasmer og batteriet holder i lang tid så det er bare med at blive ved til du er blevet tilfredsstillet.

Brugervenlighed: (3 1/2 stjerner) første gang jeg prøvede den, var det lidt svært at finde ud af dens knapper imens jeg brugte den. Jeg skulle lige huske hvilke knapper der var til hvad. Efter jeg har prøvet appen vil jeg helt klart komme til at bruge dens App meget mere.

Axus Lite Butt Plug Med 10 Forskellige Vibrationer

Denne Axus Lite Butt Plug er til dig, der har erfaring med anal sex og butt-pluggs men som gerne vil tage skridtet videre til mere og udfordrende nydelse. Den har to flotte vinger/blade som folder sig ud når den er oppe i dig, den har 10 vidunderlig forskellige vibrator som vibrer helt ud til dens vinger/blade. Den føres ind, ved at lukke de to vinger/blade sammen. Med denne butt-plug skal der bruges en god vandbaseret glidecreme.

Anmeldelse:

Hvad var dit første indtryk af produktets indpakning?

Jeg fik min Axus Lite Butt Plug i en gennemsigtig plasticpose hvor jeg kunne se denne skønhed. Det er et stort bonus at der medfølger batterier til den.

Lever produktet op til dine forventninger?

Jeg har erfaring med butt-pluggs men med denne her skulle der lidt øvelse til hvis det skal gøres alene. Når først den er føres ind så er det himmelsk med alle dens 10 vibrator.

Hvad var dine første indtryk af det tilsendte produkt (udseendet, fornemmelsen osv.)?

Syntes denne Axus Lite Butt Plug har et flot og funktionel design og så er den lavet af et skønt Silikone materiale. Den er lækker at røre ved og vibrationerne er nemme at finde ud af. Den har en størrelse på 10 x 7,5 cm på det bredeste sted, en længde på 10cm, og en diameter på 7,5 cm. 

Hvordan forventede du at den ville virke på dig? 

Mine forventninger til denne her var god og spændende. Jeg var meget nysgerrig på den for jeg viste ikke helt hvad den kunne af nydelse, så da jeg fik den hjem glædede jeg mig til og få den brugt.

Hvordan fungerede produktet i aktion?

Som sagt er det en god ide hvis man har erfaring med butt-pluggs, da der skal slappes af når den føres ind. Selvfølgelig skal man også tænde på den og syntes det er dejligt. Det kan være lidt svært at føre den ind når der er glidecreme på da den. Så er den glat og det gør den lidt svær at bøje vingerne/bladene sammen for at føre den ind. Det har jeg haft lidt udfordringer med, men ellers er den skøn at bruge og for at få vibratoerne til at virke trykker du blot på en knap i enden for og skrifte mellem de 10 skønne vibrator,   

Fungerede produktet som instrueret i manualen? Eller oplevelede du problemer med at starte?

Det er bare og sætte de medfølgende batterier i og finde en afslappende stilling du har det godt med og så ellers bare føre den op og nyde det.

Hvilken reaktion opnåede produktet – på dig personligt eller med andre?

Den er ret vild og den kan godt føles stor oppe i en, men når først man får slappet af og får lagt sig rigtig hen er den vidunderlig! Den har nogle skønne vibratormønstre som kan mærkes bagi. Den er lidt svær og få klemt sammen med glidecreme men med hjælp fra en partner kan det være nemmere.

Ville du anbefale produktet?   

Jeg vil hel klart anbefale den til andre som er nysgerrige på hvad denne kan og til jer som har erfaring med anal sex og butt-pluggs.

Har du nogle frække tips til brug af dette produkt?   

Et godt tip jeg gør når jeg bruger legetøj til måsen, bruger jeg gerne et anden stykke legetøj til min klitoris for og kunne slappe mere af når jeg skal lege med butt-pluggs, så giver det både nydelse for og bag, men da jeg har det svært med og slappe af analt bruger jeg altid noget legetøj til min klit og det hjælper mig rigtig meget.   

Opsummering

Prisen: (4 stjerner) Kan klart anbefale den til prisen, da den er noget andet ind normale butt-pluggs og har en god pris.

Værdi for pengene: (3 stjerner) Det syntes jeg da den er spændende og dejlig og prøve.

Materiale: (4 stjerner)Lækkert silikone materiale, skøn og røre ved nem og gøre rent og flot design.

Vibrations styrke og mønster: ( 5 stjerner) Dens vibrator styrker og mønster er vidunderlig og men og finde rundt i med et enkel tryk for hver skift.

Lydniveau: (4 stjerner) Syntes lydniveau er normalt med at den har en vibrator i sig så det genere mig ikke.

Orgasme-garanti: (3 stjerner) Jeg har dog ikke fået orgasme af denne skønhed endnu men nu er jeg os en af de piger hvor det tager lang tid for mig og komme analt, men er sikker på at den giver de bedste og dejligste orgasmer som kan få anal orgasme, da den kilder de helt rigtige steder.

Brugervenlighed: (4 stjerner) Som sagt lidt svært og føre den ind når der er glidecreme på men øvelse gør mester, men når det er sagt er det et fantastisk analt legetøj.

Opladelig Intens Magic Wand

Køb Opladelig Magic Wand Her:

Er du til vild magi i soveværelset? Så er det denne her du skal have i din skuffe da den giver dig de skønneste vibrationer på kroppen! Denne Intense Magic Wand er en af mine yndlings da den får mig helt oppe og flyve. Den giver varme i kroppen og kilder de helt rigtige steder. Det bedste af det hele er at den er lednings fri. (Jeg har haft en hvor ledningen blev slidt, så at denne her kan oplades er jo helt perfekt). Denne lækre sag er en du bare må eje.

Anmeldelse:

Hvad var dit første indtryk af produktets indpakning?

Da jeg fik denne var den pakket ind i en lys brun papkasse, så vidste ikke hvad det var inde i papkassen. Da jeg så fik pakket den ud og så det var en Magic wand med USB-oplader blev jeg helt vild! Det er helt klart min yndlings sex legetøj og at den blot skulle lades op med et usb stik gjorde at jeg ikke kunne få mine arme ned igen af begejstring.

Lever produktet op til dine forventninger?

Det gør den hvert fald! Jeg har prøvet et par forskellige magic wand’s med ledning og selve legetøjet bliver hurtig varm når den er i brug, men det gør denne intens magic wand ikke. Det er virkelig dejligt når ens krop får varmen med legetøj, men denne her kan bruges uden du får det alt for varmt.

Hvad var dine første indtryk af det tilsendte produkt (udseendet, fornemmelsen osv.)?

Den har et rigtig flot design og et langt skaft som ligger godt i hånden og du kan nemt nå ned til klitoris med den. Det er dog kun din fantasi som sætter grænser for hvor du gerne vil bruge den henne på din krop.

Hvordan forventede du at den ville virke på dig? 

Da jeg kender dette legetøj i forvejen glædede jeg mig bare til at få den opladet og så få den prøvet. Den er og bliver min yndlings! Den får dig simpelthen til stjernerne med de vibrationsstyrker og mønstre den har.

Hvordan fungerede produktet i aktion?

Denne intens magic wand skal lige oplades inden den kan bruges, og så finder man et vibratormønster og styrke som er behageligt, så skal den nok klare resten. Den bliver heller ikke varm som andre af samme lignede produkter, dog kan den godt være lidt tung i længden men så skal der bare trænes mere arme og så er du godt kørende. Den holder også godt på strømmen det er dejligt.

Fungerede produktet som instrueret i manualen? Eller oplevelede du problemer med at starte?

Det er bare og oplade den og så er den klar til brug.

Hvilken reaktion opnåede produktet – på dig personligt eller med andre?

Med denne intens magic wand giver helt klart magi i kroppen, den kan få dig helt oppe og ringe og svært ved og ligge stille, den er god til hele kroppen hvor man kan lig vibrationer, som sagt kan jeg ikke få armene ned igen med denne skønhed den har et flot design, er kan oplades og bliver ikke varm i brug, jeg er fan.

Ville du anbefale produktet?   

Jeg vil helt klart anbefale andre til at købe dette produkt da det er enhvers piges drøm og have i sin sex legetøjs skuffe, og hvis du er nybegynder med legetøj er denne her os et godt valg for at se om det er noget for dig.

Har du nogle frække tips til brug af dette produkt?   

Der er mange frække tips du kan bruge dette produkt til, både alene, sammen med din partner eller skal krydre en hyggelig aften lidt op, kun din fantasi sætter grænsen. Du kan f.eks. prøve missionærstilling hvor din partner er oppe i dig og du ligger denne intens magic wand på din klitoris, så lover jeg dig at både dig og din partner kan mærke de skønneste vibrationer.

Opsummering

Prisen: (3 stjerner) Syntes den er lidt dyr hvis ikke den er på tilbud, så køb den gerne når den er på bud.

Værdi for pengene: (4 stjerner) Syntes det er en rigtig god magic wand så helt klart pengene værd.

Materiale: (4 stjerner) Materialet er lavet af silikone, dens mærke er Private Label og så er den Phathalatfri, den har en god størrelse.

Vibrations styrke og mønster: (5 stjerner) Syntes dens vibrator styrke og mønster er helt vidunderlige så ingen klager her fra.

Lydniveau: (4 stjerner) Dens lyd generer mig ikke så der er ikke så meget og sige om på dette punkt.

Orgasme-garanti: (5 stjerner) Dette produkt giver de vildeste og dejligste orgasmer, for det første er det svært og tie stille når først jeg er kommet i gang med denne og få det andet så kan jeg næsten ikke ligge stille da det er så dejligt og bruge den.

Brugervenlighed: (4 stjerner) Den er nem og have med at gøre, rengøring af dette legetøj skal dog gøres med forsigtighed da den ikke er vandtæt, så en fugtig klud med parfume fri sæbe og rent vand efter er en god ting når den skal vaskes.

Satisfyer Pro Traveler Klitoris Stimulator.

Køb Satisfyer Pro Traveler her:

Denne klitoris stimulator må ikke tages fejl af sin størrelse eller funktion, da den er hel vidunderlig og giver en skøn følelse af at blive suget på ens klitoris. Selvom det er en rejse størrelse er den ret vild med dens 11 vibrator/sugeevne, jeg vil helt klart tage den med ud og rejse eller til hygge aften med en partner/ven, da den er pæn at se på og hel uskyldig i dens look, og det bedste af det hele den bruger ikke batterier, men skal lades op med en ledning, det syntes jeg er genialt.

Anmeldelse:

Hvad var dit første indtryk af produktets indpakning?

Satisfyer Pro Traveler Klitoris Stimulator kommer I en fin gennemsigtig indpakning en fin lille plasticpose, hvor du kan se denne flotte klitoris stimulator i.

Lever produktet op til dine forventninger?

Da jeg fik den tilsendt viste jeg godt hvad dens formål var men da jeg først fik den prøvet sparkede den benene væk under mig, for hold nu op den er god.  

Hvad var dine første indtryk af det tilsendte produkt (udseendet, fornemmelsen osv.)?

Jeg er vild med dens design, da materialet er virkelig lækkert og røre ved, den er rigtig pæn i dens udseende et meget flot rosa guld farvet rundt i kanten i dens lukning. Det er genialt at den lukker med en slags magnet, og at den oplades med en ledning.

Hvordan forventede du at den ville virke på dig? 

Jeg har et produkt lignende i forvejen, så jeg forventede ikke det helt store, men det har denne Satisfyer Pro Traveler Klitoris Stimulator lavet om på. Den er virkelig god selvom den har en lille størrelse da den virkelig kan suge på ens klitoris, så det er ikke størrelsen der gør det men funktionen.

Hvordan fungerede produktet i aktion?

Den fungerer rigtig dejligt, den er nem og håndtere i hånden en god ting er at finde den styrke du vil have inden du sætter den til din klitoris da det er nemmere så du får den rigtig oplevelse. 

Fungerede produktet som instrueret i manualen? Eller oplevelede du problemer med at starte?

Den skal lige oplades først og så er den ellers klar til en hed og orgasme fyldt aften/dag.

Hvilken reaktion opnåede produktet – på dig personligt eller med andre?

Dette lille vidunder forbliver i min sexlegetøjs skuffe da den er flot og se på, nem og have med i tasken og giver en dejlig følelse når den er aktion, om du gør det selv eller med en anden så er det en dejlig lille suger.

Ville du anbefale produktet?   

Jeg vil hel klart anbefale den til andre da jeg selv er hel vild med den.

Har du nogle frække tips til brug af dette produkt?   

Hvis man har en partner så er den også god til hvis du står op du behøver ikke og ligge ned da den suger/vibrere dejligt både når du står og ligger ned. Dog har jeg ikke prøvet på den på mine bryster/nippels men er sikker på den sikkert også gør sit arbejde godt der.

Prisen: (4 stjerner) Kan klart anbefale den til prisen, da den ikke er særlig dyr når den er på tilbud.  

Værdi for pengene: (3 stjerner) Det syntes jeg og især når den er på tilbud.

Materiale: (4 stjerner) Rigtig lækker kvalitet, flot i farven og den ligger rigtig godt i hånden. Dog skal man nok passe lidt på når den skal rengøres så der ikke kommer vand ind i den.

Vibrations styrke og mønster: (4 stjerner) Den har ikke nogen vibrator mønster, men at den skal stilles i suge styrken er rigtig dejligt.

Lydniveau: (4 stjerner) Det er ikke meget den larmer selvfølgelig kan jeg høre den suger men ikke noget der genere mig.

Orgasme-garanti: (5 stjerner) Når først den får fat i klitorissen så kilder det de helt rigtig steder og det er virkelig svært ved at ligge stille af dens sugeevne.

Brugervenlighed: (3 stjerner) Nem at bruge, find den suge styrke du vil bruge inden, men med forsigtig rengøring.

Palora Par Vibrator

Køb Palora Par Vibrator her:

Denne parvibrator er til dig og din partner som gerne vil have en magisk oplevelse. Den er en skøn brumbasse, som kan nydes både sammen med din partner eller sole både til manden og kvinden, men jeg kan kun snakke om denne skønhed hvad den gør ved mig som kvinde og som par.

Anmeldelse:

Hvad var dine første indtryk af det tilsendte produkt (udseendet, fornemmelsen osv.)?

Et flot og lækkert design, den er dejlig silkeblød og røre ved. Den er lavet i 100 % ftalatfri silikone, og kommer i en flot og stilet indpakket æske.

Lever produktet op til dine forventninger?

Ja det gør den. Den er spændende og noget helt andet ind jeg er vant til og især fordi den er til par, den er rigtig sjov og bruge fordi det er os begge to som får skønne vibrator sammen, og så er den med usb oplader det er genialt.

Hvordan forventede du at den ville virke på dig?

Jeg skulle lige finde ud af hvordan den enlig skulle vende inde i mig samtidig med min partner, så der skulle vi lige prøve os frem indtil vi fandt ud af at det er op til en selv hvordan du vender den, om det er den ene ende den er lidt mindre ind den anden så det er enlig bare størrelsen på enden hvad der er mest behageligt for en og ens partner.

Hvordan fungerede produktet i aktion?

Den er rigtig lækker og giver en skønt pust til ens sex hvis man er til legetøj. jeg er glad for jeg har fået fat den denne lækre brumbasse da den er skøn og bruge sammen med ens partner der den også er men og bruge imens man er i gang da fjernbetjeningen er nem og styre så det er jo bare med og finde den vibrator mønster man kan lig, og der skal helt sikkert være en for dig da den har 10 forskellige vibrator mønster og tag af.

Fungerede produktet som instrueret i manualen? Eller oplevelede du problemer med at starte?

Nej den er lige til den skal bare lige oplades både parvibratoren og fjernbetjening og begge skal tændes og så er den klar til brug.

Hvilken reaktion opnåede produktet – på dig personligt eller med andre?

Jeg er hel pjattede med den her brumbasse da den er vidunderlig til par, fordi du selv kan vælge hvilken ende du vil bruge og hvis det er til en selv altså sole så kilder det vidunderligt indvendig imens den anden ende rammer ens klitoris det er altså meget dejligt, så helt klart en vibrator der er skøn sammen med en men også alene.

Ville du anbefale produktet?

Helt klart en anbefaling her fra, syntes hvis man er et par som gerne vil have sexlegetøj som kan bruges sammen er denne palora par vibrator en god start da den heller ikke er svær og bruge det er bare og finde den ende af vibratoren som passer til en.

Har du nogle frække tips til brug af dette produkt?

Jeg syntes altid den tanke med og have en dildo/vibrator i mig og så gå på restaurants eller diskotek eller ude i offentligheden er altid sjov og spændende med at ens partner har en fjernbetjening til og styre den så jeg ikke ved hvornår eller hvilket mønster han vælger er ophidsende. Køb denne par brumbasse og lad din fantasi løbe afsted med dig.

Prisen:

Syntes den er fin til prisen, dog savner jeg at der ikke er vibrator i selve fjernbetjeningen. Men så er prisen nok os dyre hvis der skal vibrator i ens fjernbetjening.

Værdi for pengene:

Syntes det er en rigtig god og genial da den både kan bruges til par men også til solo.

Materiale:

Materialet er lavet af 100 % ftalatfri silikone, og virkelig skøn og røre ved.

Vibrations styrke og mønster: 

Jeg er hel vild med dens vibrator mønster og styrke, det er lige før man ikke kan lille stille så dejligt og kraftig er den.

Lydniveau:

Den har en fin lyd helt lydløs kan den ikke være med den vibrator styrke den har.

Orgasme-garanti:

Denne par vibrator er helt genialt da den både giver skønne vibrationer til ens partner og en selv, og så giver den skønne orgasmer for begge køn.

Brugervenlighed:

Den er lige til den skal bare oplades og så er den klar. Og rengøring på den er nem.

Satisfyer Pro G-spot Vibrator

Køb Satisfyer Pro G-spot Vibrator her:

Denne Satisfyer er en af mine yndlings da den virkelig kan få mig i den 7 himmel. Den giver både nydelse inde i mig og kan suge med dens lufttryksstimulation på min klitoris samtidig. Hvis du elsker rabbit vibratorer på grund af deres vidunderlige dobbelte stimulation, så er Satisfyer Pro G-Spot det næste skridt du skal tage.

Anmeldelse:

Hvad var dit første indtryk af produktets indpakning og udsende?

Den er pakket ind i en fin gennemsigtig plastikpose så man kan se denne flotte rabbit vibrator, da vibratoren er belagt med luksuriøs hvid silikone med guld-rosafarvet detaljer i ABS-plast. Den har, USB- genopladeligt oplader som er med i pakken.

Lever produktet op til dine forventninger?

Denne skønhed har jeg altid med under dynen når jeg skal hygge mig da jeg er helt tosset med den, den gir mig så meget varme i hele kroppen og gør alt det rigtige den skal. Med dens to separate motorer tilbyder nemlig 3 vibrationer og 7 rytmer samt 11 trykbølgeintensiteter og styres let med et tryk på hver af dens knapper.

Hvordan forventede du at den ville virke på dig?

Jeg havde store forventninger til denne skønhed da jeg er meget vild med den som hedder Satisfyer Pro Traveler Klitoris Stimulator. At jeg så kunne få den i 2 i en hvor den både kan give nydelse indvendig og de vildeste sug udvendig så kunne jeg slet ikke få armene ned igen og det må jeg sige at denne her rabbit vibrator gør sit arbejde virkelig godt.

Hvordan fungerede produktet i aktion?

Den skal selvfølgelige oplades først, og så er den eller klar til brug. Syntes altid når man får noget nyt legetøj så er det en god ide og prøve og trykke på dens knapper og lige finde ud af hvordan den tændes og styres da den har to knapper man skal trykke på for og få begge til og tændes. Men det er bare og trykke sig frem så er den nem og få i gang og vidunderlig i brug jeg er fan.

Hvilken reaktion opnåede produktet – på dig personligt eller med andre?

Det er selvfølgelig forskelligt fra person til person hvad man er til, men hvis du er til at blive suget på din klitoris så er denne her genial til dig som er pjattet med det da denne her gør præcis det den skal med følelsen i at blive suget på klitorissen. Så denne skønhed kan jeg kun anbefale da den virkelig giver de skønneste orgasmer.

Ville du anbefale produktet?

Helt klart en anbefaling her fra, jeg er så vild med den at denne her er min favorit når der skal leges med sexlegetøj, er så glad for jeg har den i min hemmelig skuffe sammen med en masse andre skønne brumbasser, men denne her den kilder de HELT rigtige steder.

Har du nogle frække tips til brug af dette produkt?

Ja denne skønhed er vandtæt så den kan bruges i badet det er da genialt. Og hvis det er lidt svært og komme i gang med og få leget med sig selv så sæt en porno på + en vandbaseret glidecreme og denne skønhed i din hånd så jeg sikker på at du ikke kan lade vær med og bruge den.

Prisen:

Syntes helt klart at den er pengene værd og især når den er på tilbud. Køb køb køb.

Værdi for pengene:

Syntes det er en rigtig god så helt klart pengene værd.

Materiale:

100 % ftalatfri silikone og ABS-plast og har en størrelse på 22,5 x 1,5 cm. Den er virkelig skøn og have i hånden skønt materiale.

Vibrations styrke og mønster: 

Syntes dens vibrator, styrke, trykbølgeintensiteter og mønster er helt vidunderlige så ingen klager her fra.

Lydniveau:

Dens lyd generer mig ikke så der er ikke så meget og sige om på dette punkt.

Orgasme-garanti:

Denne skønhed giver de vildeste sus i en og giver den skønneste varme i hele kroppen,

Den giver de vildeste og dejligste orgasmer, og den kan bare suge og vibrerer i en så det kilder de helt rigtig steder jeg har hvert fald svært ved og ligge stille.

Brugervenlighed:

Takket være sin vandtætte overflade er produktet let at rengøre og forbliver hygiejnisk.
Efter brug skal du skylle det med lunkent vand og derefter rengøre det med en mild sæbe og vand. Dernæst ryster du det overskydende vand af og lader produktet lufttørre.

Palora Orgasmic Gel

Køb Palora Orgasmic Gel her:

Prisen:

Syntes det er en fin pris, men vil helt klart købe den når den er på tilbud.

Værdi for pengene:

Ja det syntes jeg en god pris hvor du får 50 ml og det er til mange gange da der ikke skal bruges meget af produktet. Så den kan godt anbefales.

Materiale:

Indeholder: Vand, glycerin, propylenglykol, arginin, hydroxyethylcellulose, natriumbenzoat, niacinamid, citronsyre, EDTA-dinatrium

Mærke: Palora

Størrelse: 50 ml.

Hvordan fungerede produktet

Du kan bruge palora Orgasmic Gel på dine mest følsomme steder og er til både mænd og kvinder. Kom de magiske dråber på og omkring din klitoris eller din partners tissemand eller kugler, og mærk effekten. Du vil ikke fortryde det.

Orgasme-garanti:

Har du svært ved at få orgasme, og vil du gerne tage din orgasmer til helt nye og ekstreme højder, så ville jeg helt klart købe Palora Orgasmic Gel da den virker på mig og gør følelsen og nydelsen lige det ekstra.

Brugervenlighed:

Den har en praktiske dispenser der gør det nemt at påføre gelen. Brug så meget, du vil, så ofte du vil. Men du behøver blot en lille mængde for at opnå en effekt, og det vil ikke vare længe, før følsomheden på det sted cremen er vil blive intens. Blot ved den mindste berøring vil du mærke den ophidselsen følelse igennem din krop.

Dit sikre valg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar