Menu
Søg

Din indkøbskurv er tom.

Modtag , bestil før
Tilbage

Womanizer

Womanizer er en helt ny revolution indenfor vibratorer, da det er den mest orgasmesikre stimulator på markedet. Dens funktion gør at flere kvinder har oplevet orgasmer på få minutter da Womanizer har udviklet et produkt som vil få nærmest alle kvinder til at blive stimuleret på klitoris så kraftigt at de vil opleve stor nydelse. Womanizer kan fåes i flere varianter med ekstra funktioner som afhænger helt af dine behov. Womaziner er allerede blevet en af de mest testvindende klitoris vibratorer der findes på markedet. Alle stimulatorer er virkelig lydsvage så man kan næsten ikke høre dem når de er tændte og gør Womanizer til et mere diskret sexlegetøj end de fleste andre.

Alle produkter


Womanizer
50199
Womanizer Duo – Stimulator & Vibrator
1.249,00 kr
1.249,00 kr
Womanizer
50138
Womanizer Classic
739,00 kr
739,00 kr
Womanizer
50109
Womanizer Premium Klitoris Stimulator
949,00 kr
949,00 kr
Womanizer
51044
Womanizer Starlet 3 – Klitoris Stimulator
469,00 kr
469,00 kr
Womanizer
50989
Womanizer Premium 2 – Klitoris-Stimulator
1.149,00 kr
1.149,00 kr
Womanizer
50676
Womanizer Premium Eco
1.199,00 kr
1.199,00 kr
Womanizer
50477
Arcwave Ion Masturbator Med Luftbølger
1.149,00 kr
1.149,00 kr
Womanizer
50335
Womanizer Starlet 2
424,00 kr
424,00 kr
Womanizer
51218

Womanizer - orgasmegaranti

Teknologien blander en sugende og pustende fornemmelse på klitoris, hvilket giver den en "orgasme garanti". Stimulatoren kan også bruges på brystvorterne, hvor den kan give skønne stimuleringer. 

Det siges, at de fleste kvinder opnår orgasme efter kun 2-3 minutter, når de bruger en Womanizer. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er det ikke!

Den nye teknologi betyder at stimulatoren slet ikke rør ved klitoris, det er blot lufttrykket, der giver stimuleringerne.

Alle vores womanizere har en blød rund form, der gør at den ligger godt i hånden, så det eneste du skal tænke på er at nyde stimuleringerne. Du kan endda nu prøve vores Womanizer +size, som er større og ligger endnu bedre i hånden.

Hvorfor vælge womanizer?

Med womanizer kan vi nærmet garantere dig, at du vil opnå en af det bedste orgasmer du nogensinde har fået i dit liv. Womanizer er måske ikke et af de flotteste sexlegetøj du har stødt på, dog er det et af de mest effektive.   

Womanizer bruger sugning i stedet for vibrationer. Der sidder et lille silikonehoved på produktet, der placeres over din klitoris og når du tænder den, både suger og vibrere det.

På den måde kan du fremkalde de kraftigste orgasmer i en kort tid, chokerende kort tid faktisk – det er her at womanizer skiller sig ud i forhold til andre lignende produkter.

Womanizer leveres med to forskellige sugetips, den er lavet af silikone og plastik, samtidig kan du få den i forskellig niveauer i intensitet, vi sælger dem hos winkwink bl.a. en med 8 vibrationsniveauer.

Hvad er Womanizer lavet af?

Selvom womanizer produkter ser forskellige ud, er alle produkter lavet etisk korrekt, produkterne vi sælger her hos winkwink er lavet af enten silikone eller ABS plast og de er Phthalat fri.

Når batteriet er tomt på dit produkt, er det nemt at oplade, dette foregår vha. en USB opladning og tager ikke særlig lang tid, kun 30 min, og så er du klar igen.

Der er mange forskellige varianter af womanizer produkter, disse kan du tage et kig på her

Hvad og hvem passer Womanizer perfekt til?

Hvis du er på udkig efter dit nye womanizer produkt og gerne vil høre hvad og hvor du kan bruge den, så læs vores anbefaling af womanizer her og hvad der gør produktet så godt.

- Hvis du vil købe et produkt der er godt lavet – vælg womanizer.

- Hvis du vil købe et produkt du kan bruge i badekarret.

- Har du visse mobilitetsproblemer, fleksibilitetsproblemer, grebsproblemer, eller har du en lidt større krop end andre, så er en womanizer helt sikker et godt produkt for dig.

- Selv hvis du ikke har disse problemer er en womanizer et godt produkt at vælge.

- Gerne vil støtte et etisk selskab.

- Godt kan lide at stimulere klitoris.

Som du kan læse, så passer disse womanizer produkter altså godt til nærmest alle! Så bestil dit nye produkt og se om det ikke er noget for dig, andet skulle undre os.

Hvordan bruger man Womanizer? 

Vi anbefaler hos winkwink, at inden du sætter din womanizer produkt på din klitoris, at du prøver den på din fingerspids først, på den måde kan du få følelsen af hvordan den virker.

Slå womanizer til og prøv så at sætte sugekoppen mod din tommelfinger, du mærker hurtigt hvordan den ”sætter sig på plads”.

Når du hører motorstøjen forsvinder, ved du at den er placeret korrekt. Legetøjet skaber herefter en blid, pulserende og sugende bevægelse.

Når du bruger den på dine kønsorganer, brug dine fingre til at sprede skamlæber fra hinanden.

Sæt herefter suge spidsen over din klitoris og luk den, uden at røre ved den.

Det kan føles lidt underligt og det tager lidt tid at vænne sig til fornemmelsen, det er et lidt anderledes produkt end en standard vibrator. Prøv dig herefter frem med vibrationsindstillingerne indtil du finder netop den vibration du kan lide.

Forbliv relativ stille, da for meget uro vil medføre at produktet løsner sig. Det gode er dog, at du ikke behøver at ligge stille længe, da over halvdelen vil komme indenfor det første minut, nogle flere gange i løbet af et minut.

Vi anbefaler hos winkwink at du kombinere dit produkt med en neutral vandbasseret glidecreme, på den måde opnår du klart bedre stimuleringer.

Når du er færdig med at bruge dit womanizer produkt, anbefaler vi at du bruger et renseprodukt, ved at bruge et renseprodukt skal ikke undervurderes, dette medfører at dit womanizer produkt kan holde i meget længere tid og det samtidig er hygiejnisk at bruge for dig.

Der er ingen tvivl om at womanizer er et specielt og bizart produkt, men med det samme du prøver den, vil du hurtigt overse æstetikken i den.

Hvis du ikke har haft orgasmer før, vil vi hos winkwink gerne give fuld orgasmegaranti – hvilket altså også gør det til en værdifuld investering for dig!

Så har du lyst til at prøve det, tøv ikke, gør det!

Kontakt os

Har du spørgsmål om womanizer produkter, så står vores kundeservice altid til rådighed for dig, vi hjælper gerne med at komme med gode råd og vejledning til dit womanizer produkt, samt alt vores andet legetøj vi har her på siden.

Vi holder selvfølgelig din samtale med os helt fordomsfri og med en professionel tone.

Når du foretager en bestilling hos winkwink, gør vi samtidig en helt særlig indsats for, at kun du ved, hvilket produkter du har bestilt!

Vi håber du får stor fornøjelse med din nye womanizer produkt.

YOUR SAVED ITEMS( 0 )
Use this space to save the
products you like.
To add a product here,
simply click the icon.