Sexlegetøj

Frækt undertøj

Apotek

Fetish

Mærker

Gå tilbage til sidste side

G-punkts Vibratorer

G-punkts Vibratorer (70)

1 til 28 af 70

pr. side

Sorter følgende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 28 af 70

pr. side

Sorter følgende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Stort udvalg af g-punkts vibratorer

G-punkts vibratorer er rigtig gode, hvis du fx ønsker et supplement til din klitorisvibrator eller hvis du søger en g punkts vibrator der både kan stimulere dit g-punkt og klitoris på samme tid. Disse g-punkt vibratorer kaldes i mange tilfælde Rabbit vibratorer. En rigtig god g-punkts vibrator er LELO Isla som er en super lækker g-punkts vibrator. Den har vundet mange priser for det super lækre og stilfulde design. Alternativ til denne er Fun Factory Semirelistic som er en rillet Dildo g punkts vibrator. Den er perfekt til at stimulere g-punktet.

Husk den rigtigt glidecreme til din g-punkt vibrator

Husk altid at brug en rigtig god og vandbaseret glidecreme til dit sexlegetøj for den største nydelse. Derfor anbefaler vi Winkwink vandbaseret glidecreme til din g-punkt vibrator. Vi anbefaler også, at du vælger en glidecreme fra samme mærke som din g-punkts vibrator. Fx anbefaler vi Fun Factory vandbaseret glidecreme til alle vores Fun Factory produkter. Samme er gældende for vores LELO produkter. Her anbefaler vi LELO Plejende vandbaseret glidecreme.

Dorcel - populært g punkt vibrator mærke

G-punkt vibratorer er en fantastisk opfindeldese da stimulering af G-punkt er intensivt. Det er også en effektiv måde for mange kvinder at opleve kraftig stimulering. Dorcel har flere rigtig gode g punkt vibratorer. Nogle af g-punkt vibratorerne er testvindende og i et lækkert design. Dorcel er også et af vores mest populære mærker.

Ude efter en diskret g-punkt vibrator?

Hvis du er ude efter en g punkts vibrator som er lidt diskret, men som alligevel kan stimulere dig til himlen, så kan du prøve en mini vibrator. Det er en helt lille g-punkt vibrator, der også kan fungere som en g-punkts vibrator. Så bare fordi den er lille betyder det ikke, at den er effektiv. Du vil nemt kunne tage din lille g punkts vibrator med dig på tur og den er nem at gemme væk.

Bliv stimuleret af din g-punkt vibrator flere steder på én gang

Winkwink har et stort udvalg af g-punkts vibratorer til enhver smag. G punkt vibratorerne er af høj kvalitet og findes i mange forskellige farver og former. Nogle g-punkt vibratorer har endda ekstra funktioner så de også stimulerer anus eller klitoris på samme tid. På den måde vil både dit g punkt og andre skønne dele af kroppen blive kærtegnet. Vi har også et stort udvalg af klitoris vibratorer, som samtidig har g-punkt vibratorer i sig. 

Husk, at du også kan overveje at supplere din g punkt vibrator med fx en lille buttplug, hvis du har lyst til at udfordre dig selv med flere stimulering på en gang.

Nyd også din g punkt vibrator med din partner

Du kan nyde en g-punkt vibrator alene, hvis du vil forkæle dig selv lidt. Eller så kan du bruge en g punkt vibrator som supplement til forspil eller under sex med din partner. Det kan for nogle kvinder være svært at finde sit g-punkt, men en g-punkts vibrator kan ofte være rigtig effektiv til at finde g-punktet grundet dens form.

Brug g-punkt vibratoren i badet

Og du kan også ofte bruge g-punkt vibratoreren i bruseren eller i badekarret, da de fleste g punkt vibratorer er vandtætte vibratorer. Dog er det ikke alle, så det er vigtigt du lige tjekker din g-punkts vibratorer inden du begynder at lege med den under vandet. 

G punkt vibrator - et ekstra twist

Mange g punkts vibratorer fungerer som en dildovibratorer. Det er nemlig en dildo med det ekstra twist at den kan vibrere. Og hvis vibratoreren har den rigtige krumning og form så vil den også stimulere dit g-punkt ligesom en g-punkts vibrator. Så det er ikke kun nydelse i vagina du vil få, for g-punkt vibratoren rammer nemlig også dit g-punkt, som giver skønne stimuleringer. På grund af g-punkts vibratorens kurving ude i spidsen, rammer g-punkt vibratorens snude dit g-punkt helt perfekt.