Menu
Søg

Din indkøbskurv er tom.

Modtag , bestil før
Tilbage

Gags

Slip din indre hersker løs og vis hvem der har magten og kontrollen ved at give din partner eller slave et frækt gagball på. Anskaf et lækkert SM halsbånd eller fetish gagball, som er helt perfekt til fikserings- og dominanslege. Du kan finde mange forskellige dominans-halsbånd og gagball i mange forskellige designs og materialer. Eksperimenter med en fræk gag ball, som kommer som mund gags og gagball. Fremstillet i flere forskellige materialer, designs og udformning vil du kunne finde gagballs og halsbånd til bondage og fetish til nybegyndere og til de mere erfarne brugere.

Alle produkter


Pipedream
1080298900
Pipedream Deluxe - Gag & Brystvorteklemmer
199,00 kr
199,00 kr
Sex og Mischief
1031007905
 Sex & Mischief - Solid Gagball Rød
139,00 kr
139,00 kr
Pipedream
1080134900
Pipedream Spider Gag
139,00 kr
139,00 kr
Private Label
50223
K!nk - Gag Ball
89,00 kr
89,00 kr
Fifty Shades of Grey
50000
Fetish Fantasy
1080361100
Fetish Fantasy Series Breathable Ball Gag
98,00 kr
98,00 kr
Bad Kitty
L24915911001
Bad Kitty Silikone Gag
229,00 kr
229,00 kr
Fetish Fantasy
1080361000
O-Products
1120127900
Kiotos - Åben Gag
385,00 kr
385,00 kr
Fetish Collection
L24909191001
ZADO
L20200921101
ZADO Mundknebel i Ruskind
199,00 kr
199,00 kr
Sex og Mischief
1031006902
Sex & Mischief - Gagball
99,00 kr
99,00 kr

Mouth Gag produkter

Er du til fræk bondageleg? Så kan du ikke undvære en fræk mouth gag. Lad jer forfører af eksperimenterende leg med en gag. Hos Winkwink kan du finde et godt sortiment af mouth gags og andre gags, som er fremstillet i mange forskellige materialer og som kommer i flere forskellige former.

De er designet til at holde din partners mund åben under hele samlejet og giver den ultimative gag fornemmelse og du kan få gags til nybegyndere og til de mere erfarne. Så hvis du er til bondage, fikserings- og dominanslege så kan du få din lyst stillet her på siden.

Gag -ing

Navnet på den runde kugle som du bruger til at blokere luftindgangen på dig selv eller din partner stammer fra det engelske ord gagging. En slags gag-refleks som aktiveret når vi få noget galt i halsen. Med en gagball bliver det muligt at fremkalde den fornemmelse. Det kan være ekstremt pirrende for nogle af opnå denne gag-refleks

Udlev din fetish fantasi med en gag ball

Fasthold og gør din partner stum med en ball gag, så i sammen kan udleve jeres indre fetish drøm. Det kan være rigtig frækt at lege med gagballs. Gør lige hvad du vil med din partner uden din partner kan sige noget.

Mærket Zado tilbyder endda også en gagball til munden mens der udenpå sidder en 14 cm lang dildo, som du kan penetrere din partner med mens du selv ikke kan sige noget.

Så du vil ikke kun blive ophidset af at have en fræk gag ball i munden, men du kan også bruge den sorte silikone dildo på din partner og komme helt tæt på hinanden. For dine øjne vil komme ekstremt tæt på din partner, mens du penetrerer ham/hende.

Gag ball fra Fifty Shades of Grey

Der findes halsbånd og gagballs fra blandt andet Fifty Shades of Grey. Det er eksklusive gag ball, der er komfortable at have i munden, men som alligevel får jer til at leve jer ind i stemningen ligesom hvis du var med i filmen Fifty Shades of Grey.

Hvis du er ude efter en gagball som er åben så du nemt kan trække vejret med den, så tilbyder mærket Ouch! især en del af denne slags gagballs.

Gagball med brystvorteklemmer

For et gøre spændingen endnu vildere har Bad Kitty nogle gag balls med justerbare brystvorteklemmer, så du kan få endnu flere kuldegysniner i kroppen. Det kan blive en fantastisk oplevelse når din dominerede partner eller du selv er fuldstændig fikseret.

Vælg din rigtige gag ball

Om du er nybegynder eller erfaren indenfor gagging verden, så er det vigtigt at vide hvilken gagball der passer til dig.

Som nybegynder vil vi stærkt anbefale at du prøver dig stille og roligt frem, med en K!nk gag ball, denne giver dig et indtryk i gagging verden og du kan på den måde se om dette er noget for dig. Er du mere erfaren indenfor helle gagging området? så vil en gagball med luft huller være et spændende produkt for dig at prøve, denne giver dig mulighed for virkelig at prøve både egen og din partners grænser af.

6 trin i udvælgelsen af jeres gag

Bliver du ophidset af at tænke på din partner ikke kan snakke under jeres samleje? Så tror vi bestemt at en gag kan være det perfekte legetøj til jer. Vi vil dog lige komme med 6 gode råd i forbindelse med jeres gag lege.

1.Sikkerhedsforanstaltninger

Da gag oftes omfatter at din partner ikke kan snakke, er det vigtigt at have en såkaldt ”safe action” således du hele tiden kan tjekke om din partner er ok og så I begge får det bedste ud af det.

2.Hvilken gag?

Da gag kommer i mange forskellige former og størrelser, derfor anbefaler vi at du vælger den du får mest ud af, et bud herpå kunne være en spider-gag, her er det dog vigtigt at tilføje at denne ikke skal bruges oralt og der ikke må tilføres noget i munden da dette ikke er sikkert!

3.En plan for størrelsen

Hvis du prøver gag for første gang er det vigtigt du starter med de små gag med en diameter på 4 cm. Har du dog prøvet det før, ved du bedst selv hvilken gag der passer dig.

4.Tænk på materialet

Da en gag er noget du skal have i munden, er det også vigtigt du tænker på materialet. Materialer smager altid af noget, så tænk dig derfor grundigt om før udvælgesen af din nye gag. Hvis du ikke kan lidt smagen af plastik, er det måske en god ide ikke at vælge sådan et produkt.

5.Bemærk

Hvis du er nervøs over ikke at kunne trække vejret under brug af en gag, så ånd lettet op, i alle vores gags er der indbygget huller du kan ånde igennem.

6.Rengøring

Da gag sidder i munden i lang tid, typisk under hele samlejet, kan der ikke undgå at komme bakterier osv. på den, derfor vask ALTID af efter brug, det kommer kun alle til gode.

Hvad er meningen med en gagball

Der er mange! Du kan med en gag ball tage fuldstændig kontrol over din partner under jeres samleje, hvilket for mange er en rar og spændende følelse. Dette kan for mange også virke lidt nedladende, men det er simpelthen en del af legen, så tag endelig del i den og udforsk lysten inde i dig! Hvis man ikke prøver, så ved man ikke hvordan det er!

Den formål er egentlig meget klar, den fremkalder en kvælende følelse og formår at ydmyge personen der bære den da vedkommende får fremtvunget savl som ikke kan styres! Denne ydmygelse kan være et fantastisk værktøj til at skabe noget smukt i soveværelset. 

Hvad er de lavet af?

En gagball er sådan set et værktøj der består af en gummi kugle fastgjort til en rem, der gør at bæreren af denne gag ball ikke kan tale! Gag balls er MEGET forskellige, de kommer i forskellige størrelse og forskellige og i forskelligt materiale.

Du får således både gagballs i ABS plastik, i silikone, med metal, læder og i 100% Polyurethan der er et slidstærkt og holdbart gummi materiale, der gør at dit produkt kan holde MEGET længe. Det er dog stadig vigtigt at I efter brug husker at rengøre den, der sidder meget savl på efterfølgende og vedkommende der skal have den på bagefter undgår at få de bakterier i sig.

Når I husker rengøringen undgåes risikoen for bakterie spredning. Dette kan gøres med varmt vand og sæbe, dog kan du hos Winkwink også tage et kig på vores store udvalg af renseprodukter, disse er utrolig effektive til at rengøre din gag ball og andre produkter I måtte have.

Begynder produkter

Gag for begynder kommer som regel med små ”bolde”, og er lavet af ikke-skræmmende materialer samt lette at justere. Disse er designet til maksimal komfort og giver stimulering af gagging uden at åbne munden for meget.

Produkter for øvede

For at opnå den maksimale tilbageholdenhed kan du prøve de store gag, disse åbner munden så bredt som overhovedet muligt. Disse gag har et stort mundstykke der er lavet af slidstærkt materiale og kan låses fast på din partner. Disse produkter vil efterlade din partner helt mundlam med du er i fuld kontrol.

Har du spørgsmål til gag balls, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, vi sidder klar til at guide og står klar med eventuelle svar på dine spørgsmål! Samtalen med os er selvfølgelig 100% neutral, fordomsfri og vi holder tonen meget professionel. 

God fornøjelse med din nye gag ball, du vil ikke blive skuffet! 

YOUR SAVED ITEMS( 0 )
Use this space to save the
products you like.
To add a product here,
simply click the icon.