Menu
Søg

Din indkøbskurv er tom.

Modtag , bestil før
Tilbage

G-punkts Dildo

G-punkts dildoer er rigtig gode da de er formet så du får maksimal nydelse ved brug. Fun Factory har lavet flere rigtig gode og lækre dildoer i høj kvalitet. Et oplagt valg til dig som skal have din første g-punkts dildo er Fun Factory Amor som er en super lækker dildo i en fin størrelse på 15 cm i længden og 3 i diameter. Hvis du søger en større variant kan vi anbefale Fun Factory - Patchy Paul G5 med riller som er 22 cm lang og er både genopladelig og vandtæt. Er du ikke til Fun Factory's dildoer kan du fx se på vores glas dildo fra Icicles nr. 18 buet Glasdildo med nubber som er et rigtig godt alternativ valg til dig som vil noget anderledes. Husk altid glidecreme og evt. rengøringsprodukter til dit legetøj, så du får mest muligt ud af dem. 

Alle produkter


NMC
L05015490000
NMC Curved Passion Realistisk Dildo
149,00 kr
149,00 kr
Icicles
S05075390000
Icicles No 29 Blå Glas Dildo
270,00 kr
270,00 kr
Kiotos
51272
Kiotos - Buet Stål Dildo
549,00 kr
549,00 kr
King Cock
50758
Private Label
50632
Glow in the Dark Dildo
215,00 kr
215,00 kr
Kiotos
50486
Kiotos Realistisk Glas Dildo
249,00 kr
249,00 kr
Pipedream
1090299020
Pipedream Dillio Slim – Realistisk Dildo 18 cm
119,00 kr
119,00 kr
Icicles
S05046610000
Icicles
S05046530000
Icicles No 18 - Glas Dildo med Knopper
339,00 kr
339,00 kr
Love to Love
1015003911

Det fantastiske G-punkt

Find dit g-punkt

G-punkts dildoer er oftest formet med et lille knæk eller en buet spids, så de kan ramme dit g-punkt. G-punktet er et område oppe i skeden, som sidder ca. 2-4 cm oppe i skeden og vender op mod maven. Man kan mærke det, når man føler sig frem med en finger.

G-punktet føles lidt mere ru end resten af skeden, og mangle siger, at det føles lidt som en svamp. G-punktet er følsomt og svulmer op ved seksuel stimulering - og så er det også nemmere at finde! 

G-punktet blev første gang opdaget i 1944 af den tyske gynækolog, Ernst Gräfenberger - navnet "g-punkt", stammer efter hans efternavn. Dog er"et helligt punkt" på kvindekroppen blevet omtalt i over 1000 år i den klassiske "Kama Sutra".

Der findes mange forklaringer på, hvorfor vi tror, at biologien har givet os et g-punkt. En af forklaringerne siger, at når kvinder føder, trykker barnets hovede på g-punktet, og det kan forøge kvindens smertetærskel med op til 107%. Ganske effektivt!

Dildo til g-punkts orgasme

Mange kvinder har problemer med at få en skedeorgasme, specielt under sex, og tror, at det blot er en skrøne eller, at det er fysisk umuligt for dem at få en skedeorgasme. Det er meget sjældent tilfældet!

G-punktet kan være svært at identificere og finde frem til, men med lidt øvelse, bliver det hurtigt til en leg. Prøv dig frem og eksperimentér for at finde det, du synes føles godt. Jo bedre du kender dig selv, din krop og dine lyster, jo bedre sex vil du få - både med dig selv, såvel som med en partner.

Mange kvinder kan få en skedeorgasme ved at stimulere g-punktet ved at stryge det med en finger eller lave en "kom-her"-bevægelse op mod g-punktet.G-punktet er normalt på størrelse med en lille ært, men kan ved stimulering hæve til en størrelse som en 5 krone.

Det anbefales at bruge en vandbaseret glidecreme med sin g-punkts dildo, for en vådere og glattere fornemmelse. Det anbefales også, at man ikke glemmer klitoris, når man stimulerer sit g-punkt. Undersøgelser viser, at chancen for en skedeorgasme øges med 80%, hvis kvinden har fået en klitorisorgasme før samleje, eller klitoris stimuleres under penetration. 

Uoverskueligt?

Hvis det virker uoverskueligt at skulle koncentrere sig om klitoris, mens man stimulerer sit g-punkt, er en rabbit vibrator det helt rigtige fald, da den både stimulerer g-punkt og klitors på én og samme tid. Den gennemsnitlige tid det tager for en kvinde at opnå en g-punkts orgasme er ca. 20 minutter, så væbn dig med tålmodighed og viljestyrke. Og giv ikke op, hvis det ikke lykkedes de første par gange. Øvelse gør mester!

Start i de små. Begynd med at mærke dig selv med fingrene og lokalisér g-punktet. Få en fornemmelse af, hvor stort området er, og hvor langt oppe det sidder, så du kan begynde at spore dig ind på, hvilken g-punkts dildo, der er den helt rigtige for dig. De fås i alle størrelser, materialer og farver.

G-punkts dildo til sprøjteorgasme

En g-punkts orgasme kan føles meget underligt, hvis man ikke har prøvet det før. De fleste vil opleve en følelse af at skulle tisse, og dette er helt normalt, da g-punktet vender op mod blæren. Mange kvinder kan også opnå at få en sprøjteorgasme med den rette træning og oplevelse.

Sprøjteorgasmer består ikke af tis, som mange tror, men en klar og neutralt smagende basisk væske, som forskere mener, kommer fra kirtler indeni skeden. Sprøjteorgasmer, også kaldet vådorgasmer eller squirting, kommer i forskellige former. Nogle udskiller blot mere vaginal smørelse andre decidere sprøjter.

YOUR SAVED ITEMS( 0 )
Use this space to save the
products you like.
To add a product here,
simply click the icon.