Menu
Søg

Din indkøbskurv er tom.

Modtag , bestil før
Tilbage
Alle produkter


Private Label
50387
Fingervibrator - Gør Din Finger Magisk
69,00 kr
69,00 kr
Fifty Shades of Grey
1038041900
The Screaming O
1014010000
Screaming O FingO Finger Vibrator
90,00 kr
90,00 kr
Satisfyer
51290
Satisfyer Bold Lover - Fingervibrator
299,00 kr
299,00 kr
Satisfyer
50966
Satisfyer Teaser - Finger-Vibrator
169,00 kr
169,00 kr
Satisfyer
50640
Satisfyer Candy Cane – Finger-Vibrator
229,00 kr
229,00 kr

En finger vibrator gør forspillet frækkere

Det er svært at gå galt i sengen med vibrerende fingre. Bruge dem direkte på din klitoris eller lad dem danse hen over hele kroppen i pirrende manér. Du kan både bruge det lille frække påhæng alene eller sammen med din partner – og den kilder også dejligt på ham.

Den vil nemlig, uanset hvad, give dig en orgasme som du sent glemmer, hvis du bruger den alene, og nemt kunne hjælpe din partner i den rette stemning, hvis du bruger den under forspillet.

Hvad er en finger vibrator?

En finger-vibrator er en den nemmeste og mest diskrete orgasme-skaber, du kan forestille dig. Det er nemlig, som navnet antyder, en vibrator til dine fingre. Den sættes fast på fingeren med et lille bånd, og herefter kan du blot tænde vibratoren og nyde dens virkning.

Der findes flere forskellige typer finger-vibratorer, så du er altid garanteret, at du kan finde noget efter din smag. Du kan få dem både kraftfulde og lydsvage, glatte eller med riller og knopper. Find din favorit og nyd den.

Hvordan virker en finger vibrator?

Som nævnt, er en fingervibrator en af de mest simple vibratorer du finder. Da der er forskellige typer, vil det selvfølgelig ikke være alle, der virker på samme måde. De fleste er dog designet til at passe perfekt på en af dine fingre, hvorfra du kan tænde og slukke vibratoren. Den sidder oftest fast på din finger med et gummibånd eller lignende – men du kan rent faktisk også finde vibrationshandsker, hvor du tager den over hele hånden.

Du slipper altså for det besvær, der kan være med en større vibrator under forspillet. I stedet kan du blot bruge dine egne– eller din partners fingre, som du lyster.

Hvordan bruger jeg en finger vibrator?

En finger vibrator bliver hurtigt dit nye favoritlegetøj – ikke bare fordi at den er diskret, men også fordi, at den er nem at bruge. Der er ikke en masse komplicerede knapper at holde styr på. Du skal blot sætte vibratoren på fingeren og trykke start.

Du bruger altså vibratoren ved at læne dig tilbage og gøre som du plejer, når der rigtig skal kæles om dig selv. Du kan også med fordel tage den med under forspillet, og lade din partner have den på – eller bruge den på ham eller hende.

Nyd den alene eller i selskab

En finger vibrator kan bruges både alene og sammen med en masse andet legetøj. Den kan bruges til at spice dit og din partners sexliv lidt op, eller blot til at gøre mig-tid lidt sjovere.

Den er specielt velegnet til klitorisstimulans, men kan altså også bruges til at tirre andre steder på din krop. En fingervibrator kræver ikke noget ekstra, men du kan også med fordel bruge en varmende eller kølende gel, for at maksimere nydelsen.

Du får mest ud af din finger-vibrator ved bare at slappe af og nyde det, men det kan være en fordel at overveje de forskellige modeller. På den måde kan du nemlig tilpasse nydelsen lige præcis til dine behov. Hvad end du vil have glat eller knopret, eller måske endda kunne tænke dig at prøve kræfter med vibrationshandsken.

Når legen er i gang

Fordi fingervibratoren er så fleksibel, kan du altså med stor fordel kombinere den med nogen af vores andre skønne vibratorer

En favorit blandt mange kvinder er den klassiske rabbit vibrator. Den kan du rent faktisk bruge sammen med fingervibratoren, da en rabbit både stimulerer udenpå og indeni. Så kan finger-vibratoren tage sig af dine andre erogene zoner eller kæle for din partner.

Selv en klitoris vibrator kan kombineres med din finger-vibrator. Find din favoritstimulator frem, og lad den kærtegne dig, mens du bruge din fingervibrator på alle de andre dejlige steder på kroppen.

Og hvis du så rigtig skal tage solosessionen til et nyt niveau, kan du kombinere din fingervibrator med en g-punkts vibrator. På den måde bliver du stimuleret helt fantastisk både udenpå og inden i – en skøn oplevelse, som du aldrig vil glemme.

Hvor finder jeg en billig finger vibrator?

En fingervibrator er en lille, men effektiv sag. Den er dog ikke særlig avanceret, og mange kvinder køber dem som en lille ekstra-ting til soveværelset. Den behøver derfor ikke at koste det helt store.

Hvis du er en af dem, der har de tanker, er du landet det rette sted. Sexshop.dk giver nemlig prisgaranti på alle vores produkter. Prisgarantien betyder, at hvis du finder et af vores produkter billigere på en anden dansk side, så refunderer vi prisforskellen. Du skal dog kunne fremvise dokumentation på den billigere pris.

Vores hjemmeside er også designet til at hjælpe dig med at finde den billigste fingervibrator. Du kan nemlig sortere efter pris under de forskellige kategorier. Det betyder, at du vil få vist de billigste produkter inden for gældende kategori som det første.

Dette gør du ved at vælger Pris under feltet Sortering lige under boksen med de mest populære finger-vibratorer.

Få tilsendt din finger vibrator helt diskret

Som en erfaren sexshop ved vi, hvor vigtig diskretion er for dig. Derfor tilbyder vi ikke bare hurtig, men også en diskret levering.

Og hvis du gerne vil i gang med din nye fingervibrator allerede i morgen, kan det også sagtens lade sig gøre. Hvis du bestiller inden klokken 21 i dag, vil du allerede have din pakke i morgen. Dette gælder selvfølgelig kun hvis i morgen hører til en af de almindelige hverdage.

Når det kommer til indpakning, sørger vi også for at være diskrete. Du kan altså nemt holde alle dine spændende legesager hemmelige for den nysgerrige nabo, postmand eller roomie. Der vil hverken stå Sexshop.dk eller noget andet afslørende på din pakke. Så der er ingen chance for, at pakkens indhold vil kunne gættes.

Mere information om finger vibratorer

Har fingervibratorer fanget din interesse, og vil du gerne vide mere, inden du investerer? Slå et smut forbi vores blog, og læs mere. Her kan du læse mere om de forskellige produkter og kategorier, samt læse om resultater og tanker fra vores egne sexlegetøjstestere.

Du er også altid meget velkommen til at tage direkte fat i vores kundeservice. Hvad end du har problemer eller spørgsmål til konkrete produkter, er vores flinke supportere altid imødekommende og behjælpelige med et godt og fyldestgørende svar.

YOUR SAVED ITEMS( 0 )
Use this space to save the
products you like.
To add a product here,
simply click the icon.