Menu
Søg

Din indkøbskurv er tom.

Modtag , bestil før
Tilbage

Kyskheds Sexlegetøj

Er du på udkig efter nyt til soveværelset, hvor du tager fuldstændig kontrol over din partner, så har vi det perfekt kyskheds sexlegetøj til dig. Kyskhedsbælter blev første gang brugt tilbage i Renæssancen, hvor faderen ofte brugte kyskhedsbælter til at holde kvinder fra at gå i seng med en mand og afholde sig fra de lyster der måtte være. Samtidig brugte ægtemanden kyskhedsbælte til kvinder, når de var væk på forretningsrejse til at sørge for at hun ikke fik lysten til at være sammen med en anden mand. Kyskhedsbælte blev i sin tid også lavet for at forhindre seksuelle overgreb, hvilket må sige at have været effektivt. I dag bliver disse kyskhedsbælter brugt til både manden og kvinden, mest i den sadomasochistiske verden, men bliver også af mange brugt i hjemmet som en lille starter. Disse produkter er til dig, som bliver ophidset over diverse sexlegetøj til dominans i soveværelset og som er klar til at prøve noget andet i sexlivet. Med kyskheds sexlegetøjet lader du dig underkaste, blive domineret eller dominere samt blive tirret på en måde du ikke vil glemme. Dette er perfekt til parret der vil prøve noget helt andet. 

Alle produkter


Pipedream
1090297900
Mystim
S1025027500
Fetish Fantasy
1025027300
Fetish Fantasy - Extreme Kyskhedsbælte
539,00 kr
539,00 kr
Pipedream
1025027200
Metal Worx Cock Cage
469,00 kr
469,00 kr
50464
Lock a Willy Kyskhedsbælte Til Ham
499,00 kr
499,00 kr
50468
Kyskhedsbælte Af Stål Til Ham
599,00 kr
599,00 kr

Vil du udforske rollespil og diverse sexlege, kan vi på det varmeste anbefale at prøve at eksperimentere med SM kyskhed.

Det føles både ekstremt frækt for jer, men også for nogle smertefuldt, ydmygende og grænseoverskridende, da din partner her får muligheden for at bestemme fuldstændig over dig og hvornår du må komme, til stor nydelse og glæde for jer begge. 

Har du aldrig prøvet det før og synes det lyder spændende, så vil du altid her på siden kunne finde produkter der matcher dine krav, vi har mange spændende produkter her Winkwink.dk, også hvis du tidligere har prøvet dig af med dominanslege, du vil helt sikkert finde et produkt lige efter din smag.

Så vær ikke bange, prøv det og lad dig fange af denne spændende verden. Disse produkter er velegnet til forspillet og bliver af mange brugt som opvarmningslege. 

Hos Winkwink er vi forhandler af et udvalg af forskellige produkter du kan bruge til at eksperimentere med dominerende sex, vi har forskellige produkter fra det ekstreme til det mere åbne o både læder og metal. Prøv vores forskellige udvalg af penisbure og lad dig inspirere.

Vi har også kyskhedsbælter til kvinder, så begge køn kan få lov at dominere i soveværelset. Hos os er kvaliteten altid i orden og samtidig er sikkerheden helt i top. Her kan du også finde produkter af mærkerne ZADO, Mystim, Rimba, Fetish Fantasy og Pipedream.  

YOUR SAVED ITEMS( 0 )
Use this space to save the
products you like.
To add a product here,
simply click the icon.