Menu
Søg

Din indkøbskurv er tom.

Modtag , bestil før
Tilbage

Anal Kæder & Kugler til par

Rigtig mange par elsker at lege med analkæder som forspil og som en del af et samleje. Og dette er ikke uden grund, er du lidt erfaren indenfor anal brug vil en kæde nemlig kunne stimulere dig helt perfekt, da hver kugle rammer forskelligt inde i dig og kæder kan også ofte bruges under samleje, for at skabe en ekstra fræk dimension. En kæde består som oftest ag flere kugler i forskellige størrelser, der sidder sammen. For det meste er selve kæden meget fleksibel og den kan derfor indsættes i anus med sin fulde længde, da det "krøller" sig sammen indeni dig. Det stimulerende er derfor når kæden kugle for kugle trækkes ud igen, vil hver kugle kunne mærkes indeni dig, hvilket for mange skaber helt fantastiske orgasmer, da den rammer alle nerver bagtil.

 

Alle produkter


Anal Fantasy
1071007900
Anal Fantasy
1080350900
Anal Fantasy
1080353900
Fetish Fantasy
1080359900
Anal Fantasy
1071005900
Anal Fantasy Elite Vibro Balls – Analkugler
155,00 kr
155,00 kr
Fifty Shades of Grey
L05050130000
You2toys
L05021460000
You2Toys Black Jack Anal Kugledildo
119,00 kr
119,00 kr
Malesation
1132104900
Malesation Anal Balls – Anal-Kæde
149,00 kr
149,00 kr
Axus
50066
Axus Anal Beads med Pirrende Facon
99,00 kr
99,00 kr
Satisfyer
50638
Satisfyer Love Beads Analkæde - 2 stk
109,00 kr
109,00 kr

Velegnet til begyndere

Du kan også nemt bruge en analkæde som begynder, da du selv vælger, hvor meget du indsætter af kæden.

Rigtig mange nyder brug af kæden under samleje og hvis den trækkes ud lige inden klimaks, kan den give helt fantastiske dimensioner til dine orgasmer.

Fun Factory har lavet et par kæder, som er meget populære, det kunne for eksempel være Fun Factory Bendy Beads, der har flere kugler i forskellige størrelser og er perfekt til anal sjov.

Du vil også herunder kunne finde anale stave, der har samme kugle funktion, men er mere stive i det og ikke knap så bøjelig, som kæderne. En bestseller indenfor analstave er You2toys in side anal kugledildo, en analstav med perfekt pasform og flere kugler i flere størrelser.

Husk altid at rengør din kæde eller stav efter brug, da de små kugler samler bakterier omkring sig. Brug et renseprodukt til sexlegetøj eller vand og mild sæbe.

Anal kæder kan være et rigtig godt alternativ til fx en anal plug da det føles anderledes med kugler og kan for mange føles endnu bedre med kugler.

Fun Factory har lavet flere forskellige varianter af anal kæder og vi anbefaler du tager et kig på netop disse da de også er lavet i lækkert og rart materiale. Se fx Fun Factory Bendy Beads her. Husk ALTID glidecreme for ved anal brug er det bare et must.

Vi anbefaler at hvis du bruger en anal kæde fra fx Fun Factory at du køber en Fun Factory Toyfluid vandbaseret glidecreme og ligeledes hvis du køber et produkter fra nogle af de andre mærker. Hvis du ikke kan finde en glidecreme fra samme mærke som produkter gør det heller ikek så meget.

Bare du sikre dig at det er vandbaseret da sexlegetøj ikke kan tolde silikonebaseret som bruges af og til anal sex. Du kan læse vores guide til butplug her.

De bedste Same Sex Anal kæder

Rigtig mange par elsker at lege med analkæder som forspil og som en del af samleje. 

Hos Winkwink har vi samlet en række gode anal kæder, som er specifikt udvalgt til same sex forhold. En anal kæde består som oftest af flere kugler i forskellige størrelser, der sidder sammen.

For det meste er selve kæden meget fleksibel og den kan derfor indsættes i anus med sin fulde længde, da det "krøller" sig sammen indeni dig. Det stimulerende er derfor når kæden kugle for kugle trækkes ud igen, vil hver kugle kunne mærkes indeni dig, hvilket for mange skaber helt fantastiske orgasmer, da den rammer alle nerver bagtil.

Du kan også nemt bruge en analkæde som begynder, da du selv vælger, hvor meget du indsætter af kæden. Rigtig mange nyder brug af kæden under samleje og hvis den trækkes ud lige inden klimaks, kan den give helt fantastiske dimensioner til dine orgasmer.

Er du i stedet interesseret i butt plug Fun Factory har lavet et par kæder, som er meget populære, det kunne for eksempel være Fun Factory Bendy Beads, der har flere kugler i forskellige størrelser og er perfekt til anal sjov.

Du vil også herunder kunne finde anale stave, der har samme kugle funktion, men er mere stive i det og ikke knap så bøjelig, som kæderne. En bestseller indenfor analstave er You2toys in side anal kugledildo, en analstav med perfekt pasform og flere kugler i flere størrelser.

Husk altid at rengør din kæde eller stav efter brug, da de små kugler samler bakterier omkring sig. Brug et renseprodukt til sexlegetøj eller vand og mild sæbe.

YOUR SAVED ITEMS( 0 )
Use this space to save the
products you like.
To add a product here,
simply click the icon.