Betaling

Natasha fra Sexshop.dk

Vi sidder klar til at hjælpe

Har du yderligere spørgsmål til betaling, er du velkommen til at kontakte os på tlf: 69 13 44 47 eller skriv til os på kundeservice@winkwink.dk, så vi kan hjælpe dig.

 

Vores kundeservice er åbent hverdage 

Man-Fre: 09:00 -14:00

ALTID SIKKER BETALING!

Hos Winkwink kan du bruge følgende betalingsmidler: Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, JCB, Paypal, MobilePay og ViaBill. 
Alle betalinger sker gennem en sikker SSL forbindelse, der krypterer alle dine data, hvilket betyder at vi på intet tidspunkt kan se dine personlige betalingsoplysninger. Alle priser på siden er inklusiv dansk moms (25%) og er angivet i DKK (danske kroner).

Betalingskort

Betaling med kort sker gennem en SSL forbindelse, der krypterer alle personfølsomme oplysninger, så hverken vi eller tredjemand kan se disse oplysninger, det er meget vigtigt for os at du altid kan føle dig sikker når du betaler med kort. Når din ordre er blevet registreret i vores system, vil beløbet blive "sat til side" på din konto, men pengene vil først reelt blive trukket på din konto, når vi har afsendt din ordre. Ved tilbageførsel af penge, vil dette ske til samme kort som du har betalt med. Der er ingen gebyr for dig som kunde, i forbindelse med betalinger med betalingskort.

Paypal

Paypal er en meget nem måde at betale på med betalingskort på. Det kræver en paypal konto, for at du kan betale med dette, som du nemt kan oprette på paypals egen side. Paypals regler og betingelser er gældende når du betaler med paypal.

MobilePay Online

MobilePay er en let måde at betale med. Med MobilePay Online kan du nemt betale med din mobiltelefon. MobilePay Online virker med Dankort, Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard og Maestro.

Viabill

ViaBill er en nem betalingsmåde på winkwink. Med Viabill kan du nemt betale i rater som giver der større fleksibilitet. Der er ingen renter eller gebyrer.

Sikker betaling via Nets Danmark A/S

Altid sikker betaling med Nets / Teller som sikre dig den sikreste betalingsform der findes i Danmark og 100% sikkert.

Diskret betaling

Når du betaler hos Winkwink er det 100% diskret. Din transaktionen på dit kontoudtog vil være 100 % neutral med fakturering til Scandia Trading. ApS. Der vil intet fremgå med Winkwink.dk eller andet erotisk.

Læs mere om vores handelsbetingelser på Winkwink.dk.