Leveringstider

Vi har på alle pakker 1-2 dages levering, dette kan vi gøre, fordi vi har de fleste af vores produkter er på vores lager eller kan skaffes med mindre end en dags varsel hos vores leverandør. De fremgår på hvert enkelt produkt, hvor lang tid der går før vi afsender produktet, det er enten samme dag, hvis du bestiller inden klokken 17 eller dagen efter, hvis du bestiller inden 23.59 om aftenen. Dette er din garanti for at vi afsender så hurtigt vi kan. Vi afsender pakker alle hverdage med mindre andet fremgår på vores side.

Det sker dog engang imellem at en varer er udsolgt eller ikke på lager som forventet. Dette vil du få at vide med en dags varsel på mail eller telefon, så du hurtigt kan tage stilling til det videre forløb og så din pakke kan blive sendt af sted så hurtigt som muligt. Vi gør alt for at få din pakke af sted, så hurtigt som muligt.

Bestiller du de varer, hvor vi afsender samme dag, kan du bestille disse helt ind til fredag klokken 17, så afsender vi med det samme.

Vi afsender alle hverdage eksklusiv helligdage og dage, hvor posten ikke bliver afsendt. Herunder finder du en lille liste over dage, hvor vi ikke afsender post:

1. Januar

2. påskedag

Store bededag

Kristi himmelfartsdag

Grundlovsdag

2. pinsedag

Alle juledage (juleaftensdag, 1. juledag og 2. juledag)


Er du stadig i tvivl, om du kan nå at få din pakke, så tøv ikke med at kontakte os på mail: kontakt@winkwink.dk eller på telefon 50 50 95 70.


Vi sender alle pakker af sted med Post Danmark.