Leveringstider

Natasha fra Sexshop.dk

Vi sidder klar til at hjælpe

Er du stadig i tvivl, om du kan nå at få din pakke, så tøv ikke med at kontakte os på tlf: 69 13 44 47 eller skriv til os på service@winkwink.dk, så vi kan hjælpe dig.

 

Vores kundeservice er åbent hverdage 

Man-Fre: 09:00 -14:00

Bestil inden kl. 21 på hverdage

Hos Winkwink har vi dag-til-dag levering. Bestiller du inden kl. 21, kan du forvente at modtag din pakke allerede dagen efter*

*Bestiller du fredag og ønsker levering lørdag, skal du vælge levering til pakkeboks/posthus da der ikke er hjemmelevering om lørdagen, medmindre du bor i Aalborg, Århus, Odense eller København.

Vi sender alle pakker af sted med GLS. Og det afsendes selvfølgelig 100% DISKRET! 

Hvordan kan det gå så hurtigt?

Vi har vores eget lager med alle produkter. Dette er din garanti for at vi afsender så hurtigt vi kan. Vi afsender pakker alle hverdage med mindre andet fremgår på vores side.

Det sker dog en sjældent gang at en varer er udsolgt eller ikke er på lager som forventet. Dette vil du få at vide med en dags varsel på mail eller telefon, så du hurtigt kan tage stilling til det videre forløb og så din pakke kan blive sendt af sted så hurtigt som muligt. Vi gør alt for at få din pakke af sted, så hurtigt som muligt.

Du kan bestille helt ind til klokken 21.00 på hverdage, og så afsender vi samme dag. 

Dag-til-dag levering undtagen helligdage

Vi afsender alle hverdage eksklusiv helligdage og dage, hvor posten ikke bliver afsendt. Herunder finder du en lille liste over dage, hvor vi ikke afsender post:

1. Januar

2. påskedag

Store bededag

Kristi himmelfartsdag

Grundlovsdag

2. pinsedag

Alle juledage (juleaftensdag, 1. juledag og 2. juledag)