Menu
Søg

Din indkøbskurv er tom.

Modtag , bestil før
Tilbage

beGLOSS

Gå ikke på kompromis, når dit yndlings fetish outfit skal plejes. I vores imponerende beGLOSS sortiment, får du alt, hvad du skal bruge for, at dit outfit står knivskarpt. Ved hjælp af den rette rengøring, pleje og beskyttelse er du sikker på, at få mest mulig glæde af dit latex tøj og sørge for, at det holder mange år ud i fremtiden.

 

Alle produkter


50325
50376
beGLOSS Latex Premium Care Set
369,00 kr
369,00 kr
51086
beGLOSS Talkum Pulver
89,25 kr
89,25 kr

beGLOSS – Få dit fetish outfit til at stå knivskarpt

Hvorfor skal jeg bruge beGLOSS til mit latex tøj?

Du tænker måske, hvorfor er det nødvendigt med specialprodukter til latex? Kan man ikke bare rengøre det med en klud, skylle det under vandhanen eller vaske det via et skåneprogram i vaskemaskinen? Her er svaret desværre nej. Latex tøj har brug for mere end blot rengøring, hvis det skal holde i lang tid og det kan produkterne fra beGLOSS hjælpe med. Når du giver latex den rette pleje, sikre du at kvalitet holder sig i god stand. På den måde forhindrer du, at det falmer eller går i stykker, når du skal iføre dig de ofte meget stramme outfits.

beGLOSS er mere end blot pleje

Vi har en bred vifte af beGLOSS produkter, der skal sørge for, at du får mest mulig glæde af din fetish beklædning. Du kan blandt andet få talkum pulver, som består af helt fint pulver, for let og behagelig i-og afklædning af selv den strammeste beklædning. Det virker på den måde, at du blot skal smøre lidt på indersiden af tøjet og så kan du nemt få det af og på.

Trænger overfladen på dit fetish outfit til at blive shinet lidt op, kan du med fordel benytte beGLOSS Perfect Shine. Sprayen går ind og beskytter og plejer latexmaterialet, samtidig med den efterlader en længerevarende spejlblank shine til tøjets overflade.

Rengøringen af dit latex tøj behøver ikke være en tidskrævende og besværlig affære. I vores sortiment finder du nemlig en beGLOSS Wipe Polish klud, som kan gøre rengøringen endnu nemmere. Det er en microfiber klud, som er anti-statisk og fnugfri og derfor perfekt at anvende sammen med beGLOSS andre produkter, når du skal rengøre latex.

YOUR SAVED ITEMS( 0 )
Use this space to save the
products you like.
To add a product here,
simply click the icon.